Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit és miért őt választottad esküvői tanúnak?
A Férjemnek a keresztapja volt a tanúja. Nálam is a keresztapám lett volna, de mivel ő sajnos nem érhette meg, így a fia az unokabátyám lett a tanúm. Abból az indokból, hogy
a mi családunkba mindig a keresztszülő férfi tagját érte ez a megtiszteltetés.
Nekem a legjobb és legrégebbik barátnőm volt. Évekkel ezelőtt eldöntöttük, hogy egymás tanúi leszünk, és mivel a barátság a mai napig tart, és legalább annyira szoros, így nem volt kérdés.
Párom is az egyik legjobb barátját választotta. Először az öccsét szerette volna, de ő 17 éves volt és 18 alatt nem lehet tanú.
Én barátnőmet akartam, a férjem meg a barátját, akik történetesen egy pár, és az ő esküvőjükön mi voltunk a tanúk... de nem engedték
keresztszülők lettek végül a tanúk
3. vagyok
konkrétan anyósom, mert az a szokás hogy keresztszülőnek kell lenni, hagyomány.Veszekedés, zsarolás... hivatalosan nem szólhatnának bele semmibe, de igazából, mindenbe beleszólnak, és tudnak is. Főleg azzal hogy elkezd a fiának sírni... egy zokogó szülővel nem lehet mit kezdeni.
Ahogy 7. válaszoló is mondta nekem is szebb lett volna velük, főleg hogy a keresztszülőkkel nem tartjuk a kapcsolatot, a barát házaspárral pedig napi-heti kapcsolatban vagyunk már sok éve.
Szia!
A páromnak a legjobb barátja, nekem pedig a keresztapám lesz a tanú. Hogy miért? Közel állnak hozzánk, rengeteget segítenek a szervezésben, bármilyen problémánk adódna, bármikor fordulhatunk hozzájuk. Ezzel szeretnénk megköszönni nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!