Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői tanúnak kérték fel azt, aki miatt legszívesebben el sem mennék oda, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Unokanővéremnek lesz esküvője, aki egyben jó barátnőm. A párja, nekem szinte legjobb barátom, már vagy 6 éve. Mikor kérdeztem kik lesznek meghívva a vacsira, mondta a volt barátomat is, mint 2 pár anno összejártunk, de ennek már több mint 3 éve vége. Mondtam, hogy nem örülök, mondták is hogy sajnálják ez van, azért ők jóban maradtak. Erre most kiderült, hogy ő lesz az egyik tanu is. Iszonyú rosszul érzem magam, hogy akaratlanul is őt kell néznem majd, meg majd bájologni, mintha mi sem történt volna. Ráadásul a párom is ott lesz, aki tudja mit csinált a kedves ex:konkrétan még amíg együtt voltunk, már vki mással is volt, akit már az új párjaként mutatott be mindenhol, mikor még azt hittem együtt vagyunk boldogan.2011. aug. 8. 11:51
1/12 anonim válasza:
Miért kellene őt nézned??? Pláne hogy partnerrel leszel ott...
2/12 A kérdező kommentje:
Mert amíg a ceremónia tart, ők négyen ott ülnek elől mindenki előtt...
2011. aug. 8. 12:04
3/12 anonim válasza:
Vagy sürgősen tedd túl magad az exeden, vagy mond le a vacsit.
4/12 anonim válasza:
Én a helyedben nem foglalkoznék vele! Már 3 éve történt.. Nem kell ezen bajlódni, emelt fővel menj, és mutasd meg neki, hogy boldog vagy a jelenlegi pároddal!
5/12 anonim válasza:
Na akkor bámulod a másik hármat. Mi a gond????
6/12 anonim válasza:
ez az ő napjuk, igazából azt csinálnak, amit akarnak. intelligens emberek ebből nem csinálnak hisztériát, vágj hozzá jó képet, mert ők így döntöttek, és ez lesz....
eltelt 3 év, nyilván te is túltetted magad rajta, ezen ne agyalj
7/12 anonim válasza:
Én azt javasolnám, hogy menjetek el jelenlegi kedveseddel és érezzétek tök jól magatokat, egyetek, igyatok, táncoljatok. Ügyet se vessetek róla, mert hiszen azt lehet csak bosszantani, aki hagyja magát! Ha unokanővéredék is látják, hogy abszolút nem zavar a volt barát, ők is jobban fogják érezni magukat. Tehát intelligens viselkedéssel több legyet is csapsz egyszerre, így a jelen párod is jó példát lát rajtad.
8/12 anonim válasza:
Unokanővéredék esküvője lesz, Ők pedig azt kérnek fel akit csak akarnak!
Mellesleg, ha már 3 éve vége van akkor minek ezen agyalsz? Akármi is történt anno. Elvileg most boldog párkapcsolatban vagy, akkor ne az exeden gondolkozz.
Ha még nem tetted túl magad rajta akkor nem kellett volna új pasival összejönnöd! Erről ennyit!
9/12 anonim válasza:
Menj el az esküvőre mindenképp, és a polgári szertartás alatt törjél ki. Szuggeráld az exedet elég hosszan, és ha már kellő ideget érzel magadban, akkor csinálj egy egetverő nagy hisztit, verd a seggedet a földhöz, kiabáld, hogy mit képzel az ifjú pár, hogy ilyen szemét tanút kértek meg, meg vágd az exed fejéhez is, hogy ő csalt téged, és hogy kikéred magadnak. Tudod, ennek ki kell jönni és ez a legmegfelelőbb pillanat. Ne szalaszd el, nem lesz még egy ilyen!
10/12 anonim válasza:
Miért kéne bájologni?? Szia-szia azt mindenki megy a dolgára(te és az exed) a bulin belül.3év nem volt elég hogy lezárd??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!