Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői tanúnak kérték fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői tanúnak kérték fel azt, aki miatt legszívesebben el sem mennék oda, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Unokanővéremnek lesz esküvője, aki egyben jó barátnőm. A párja, nekem szinte legjobb barátom, már vagy 6 éve. Mikor kérdeztem kik lesznek meghívva a vacsira, mondta a volt barátomat is, mint 2 pár anno összejártunk, de ennek már több mint 3 éve vége. Mondtam, hogy nem örülök, mondták is hogy sajnálják ez van, azért ők jóban maradtak. Erre most kiderült, hogy ő lesz az egyik tanu is. Iszonyú rosszul érzem magam, hogy akaratlanul is őt kell néznem majd, meg majd bájologni, mintha mi sem történt volna. Ráadásul a párom is ott lesz, aki tudja mit csinált a kedves ex:konkrétan még amíg együtt voltunk, már vki mással is volt, akit már az új párjaként mutatott be mindenhol, mikor még azt hittem együtt vagyunk boldogan.
2011. aug. 8. 11:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tudom, nehéz, de... azért annyi időt ki lehet bírni. Az a legjobb. ha veszel egy mély levegőt, és úgy teszel, mintha ott sem lenne. Az lenne a legnagyobb elégtétel is egyben. Mondjuk az unokatesódéktól elég fura, hogy ott egy pasi, aki megalázta azt a rokonát csontig, aki elvileg jó barátnője, és utána még tanúnak is felkérik... mindegy. Üld szépen végig a ceremóniát, aztán a lakodalmon menj tőle minél messzebb, és a párhoz is csak akkor menj oda gratulálni, ha az ex nincs ott, ha ennyire fáj még most is.
2011. aug. 8. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a kapcsolat az exeddel a TI magánügyetek, az esküvő viszont az unokatesód és a párja nagy napja, szerelmének ünnepe, és joguk van hozzá, hogy mindenkit meghívjanak, akik fontosak számukra. Ha szereted őket, nem akadsz fönt ezen, hanem örülsz az ő boldogságuknak, és az ő kedvükért normálisan viselkedsz. Ha önző vagy, nem mész el, de ezzel egyrészt a jelenlegi párod felé azt üzened, hogy az exed még érzéseket ébreszt benned, másrészt nagyon megbántod az ifjú párt is. Három év után szerintem nem volt tapintatlan dolog mindkettőtöket meghívni, egy felnőtt ember ennyi idő alatt le tud annyira higgadni, hogy elviseljen egy napot ilyen körülmények között.

Ahogy a többiek is írták, menj el, és viselkedj az exeddel úgy, mint egy majdnem-idegennel: légy udvarias, köszönj neki, mosolyogj rá, de nem kell vele cseverészni, vagy hasonlókat. Hidd el, ha túl leszel az első találkozáson, és képes vagy egy mosolyogva köszönésre, annyira megkönnyebbülsz majd, hogy egész este észre se fogod venni, hogy ott van ő is! :)

2011. aug. 9. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!