Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok dönteni belemenjek a barátság extrákkal kapcsolatba? L/14
Vagdosás,fű..simán eltudom képzelni,átéltem ám hasonlókat,olyasmi korban mint amiben te vagy most..nem is akarok prédikálni, de értékeld egy kicsit át az életedet..ha van kedved írhatsz privit.
A kérdésre válaszolva meg..nincs bajom az ilyen kapcsolatokkal abban az esetben ha egy felnőtt nő és férfi úgy dönt, hogy pont ennyire vágyik, beérik ennyivel, tudják kezelni a helyzetet és pont.
De.. 14éves vagy..túl fiatal..Én azt mondanám verd ki ezt a fejedből..nem vagy elég érett hozzá hidd el.
megkérdezhetem hogy miért nehéz az életed? itt ugysem ismer senki, leirhatod:) hátha tudunk tanácsot adni, hátha volt valaki hasonlo helyzetben.vagy azis lehet hogy nem olyan nagy dolog csak te tini ésszel ugy fogod fel:)
és egyébként a kérdésedre válaszolva..ha nem tudsz dönteni(mivel feltetted itt a kérdést)nagyon valoszinü, hogy nem állsz rá készen lelkileg. és gondolj bele! a fiu nem akar járni veled, csak a szexre lennél neki alkalmas. = nem akar melletted állni ha pl baj van, csak egyszerüen a szexuális igényét akarja rajtad kiélni. Ne hagyd hogy kihasználjon! hidd el nekem van olyan ismerösöm(30 feletti) akinek szörnyü gyerekkora volt. mikor mesélte majdnem elsirtam magam. és ehhez képest mostani családja tökéletes, mindent elöteremtenek maguknak:) hidd el, az élet szép, ne probáld meg eldobni magadtol:)
18L
Én, mikor azt írtam, h nem vagy elég érett hozzá, úgy értettem, hogy nehéz kezelni az ilyet.
Némelyik felnőttnek is, és azt azért lássuk be, hogyha még érettebb is vagy mint 14, akkor sem vagy felnőtt még..
Én voltam egy ilyenben, de 20+vagyok már. Én pl nehezen kezeltem egy idő után szerelmes lettem.
És, már most úgy írod, hogy félsz attól, h beleszeretsz...
Nehéz ám, mikor szereted ő meg csak szexet szeretne. Te meg csak reménykedsz, hogy hátha megváltoznak benne is a dolgok.. Erre kevéske esély van.
"koromhoz képest elég érett vagyok.!"
Ebben én azért egyáltalán nem vagyok biztos...
Sztem meg pont abban a korban van, mikor kb mindenki érettebbnek hiszi magát a korosztályától.:D Én is annak hittem magam, meg rajtam kívül még elég sokan gondolom.:D
Aztán évek múltán majd rájön, hogy annyira azért mégsem volt érett mint ahogyan hitte.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!