Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni belemenjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni belemenjek a barátság extrákkal kapcsolatba? L/14

Figyelt kérdés
nem akar járni velem mert fél hogy mindig aggodnia kéne miattam de ebbe belemenne.. mit csináljak? egyszer taltam vele és nagyon kedvelem de én többet szeretnék csak attol félek hogy ha ebbe belemegyek beleélem magam és beleszeretek.:// mit tegyek?
2013. jún. 17. 11:02
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Vagdosás,fű..simán eltudom képzelni,átéltem ám hasonlókat,olyasmi korban mint amiben te vagy most..nem is akarok prédikálni, de értékeld egy kicsit át az életedet..ha van kedved írhatsz privit.

A kérdésre válaszolva meg..nincs bajom az ilyen kapcsolatokkal abban az esetben ha egy felnőtt nő és férfi úgy dönt, hogy pont ennyire vágyik, beérik ennyivel, tudják kezelni a helyzetet és pont.

De.. 14éves vagy..túl fiatal..Én azt mondanám verd ki ezt a fejedből..nem vagy elég érett hozzá hidd el.

2013. jún. 17. 13:55
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

megkérdezhetem hogy miért nehéz az életed? itt ugysem ismer senki, leirhatod:) hátha tudunk tanácsot adni, hátha volt valaki hasonlo helyzetben.vagy azis lehet hogy nem olyan nagy dolog csak te tini ésszel ugy fogod fel:)

és egyébként a kérdésedre válaszolva..ha nem tudsz dönteni(mivel feltetted itt a kérdést)nagyon valoszinü, hogy nem állsz rá készen lelkileg. és gondolj bele! a fiu nem akar járni veled, csak a szexre lennél neki alkalmas. = nem akar melletted állni ha pl baj van, csak egyszerüen a szexuális igényét akarja rajtad kiélni. Ne hagyd hogy kihasználjon! hidd el nekem van olyan ismerösöm(30 feletti) akinek szörnyü gyerekkora volt. mikor mesélte majdnem elsirtam magam. és ehhez képest mostani családja tökéletes, mindent elöteremtenek maguknak:) hidd el, az élet szép, ne probáld meg eldobni magadtol:)

18L

2013. jún. 17. 14:14
 33/45 anonim ***** válasza:
persze, szexelj csak meg legyél terhes 14 évesen:)
2013. jún. 17. 14:16
 34/45 anonim ***** válasza:
De aztán ne gyere ide a kérdéseiddel, h terhes vagy e, meg, h miért nem szeret!
2013. jún. 17. 14:20
 35/45 A kérdező kommentje:
mondok egy okot amiért meg akartam halni. 2 éve mostohaapám molesztált és azota mindgig megbámul meg beszologat. ugyis névtelenül van ez az egész.és ez csak egy ok a sok közül. és basszus köszönöm azoknak akik nem oltanak nem prédikáciot kértem és nem lennék terhes nem éretlen hülye tini vagyok.koromhoz képest elég érett vagyok.!
2013. jún. 17. 14:28
 36/45 anonim ***** válasza:
82%
Ha értett vagy a korodhoz képest, akkor segítséget kellett volna kérned, ha molesztáltak, most meg szexkapcsolatot akarsz...érdekes vagy, de tudod mit, csináld, nem a mi életünk.
2013. jún. 17. 14:48
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Én, mikor azt írtam, h nem vagy elég érett hozzá, úgy értettem, hogy nehéz kezelni az ilyet.

Némelyik felnőttnek is, és azt azért lássuk be, hogyha még érettebb is vagy mint 14, akkor sem vagy felnőtt még..

Én voltam egy ilyenben, de 20+vagyok már. Én pl nehezen kezeltem egy idő után szerelmes lettem.

És, már most úgy írod, hogy félsz attól, h beleszeretsz...

Nehéz ám, mikor szereted ő meg csak szexet szeretne. Te meg csak reménykedsz, hogy hátha megváltoznak benne is a dolgok.. Erre kevéske esély van.

2013. jún. 17. 14:57
 38/45 anonim ***** válasza:
65%

"koromhoz képest elég érett vagyok.!"

Ebben én azért egyáltalán nem vagyok biztos...

2013. jún. 17. 15:07
 39/45 anonim ***** válasza:
73%

Sztem meg pont abban a korban van, mikor kb mindenki érettebbnek hiszi magát a korosztályától.:D Én is annak hittem magam, meg rajtam kívül még elég sokan gondolom.:D

Aztán évek múltán majd rájön, hogy annyira azért mégsem volt érett mint ahogyan hitte.:)

2013. jún. 17. 15:12
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
ne bantsatok mar..!. senki nem tudja belole mikor mi mit valtott volna ki belole..
2013. jún. 17. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!