Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze akarunk költözni a barátommal, de nem tudjuk eldönteni hová menjünk. Valamelyikőnk szüleihez vagy albérletbe?
Jó ég, a 21. században még használják ezt a kifejezést, hogy "háztartást vezetni"?
Egy héten egyszer bedobja valamelyikőtök a mosást, porszívóztok, feltöröltök és már kész is. A többi házimunka elég ritkábban is. Főzni meg nem kell mindig, lehet rendelni kaját vagy elmenni étterembe. Nem nagy cucc "háztartást vezetni", még nekem is megy, pedig max. 5 ételt tudok főzni és dolgozok is :)
Nálunk néha barátom apja főz. Berakja dobozba a kaját és odaadja.
Ha én nagyon éhes vagyok és nincs kedvem főzni, akkor veszek egy mirelit pizzát, bedobom a sütőbe, 10 perc és kész. Vagy veszek kínait, vagy giroszt, vagy hideg kaját, pl virslit, krinolint, sajtot, felvágottakat, kenyeret, paradicsomot, retket, uborkát, ujhagymát, mittudomén ilyesmiket. Hogy valami mindig legyen a hűtőben.
Egy csirkét akár egyben is be lehet dobni a sütőbe, egy zsák sóra rárakod és megsül magától, sütsz mellé krumplit és kész.
Ha igényes vagy a kajákra, az más. De életed végéig úgy sem fognak főzni rád. Mellesleg rendelni is lehet kaját, ha nincs más lehetőség, csak az általában drágább.
Amikor nagymamámmal laktam és dolgoztam, ő meg otthon volt, akkor befizettem neki hogy hozzanak kaját. Annyi dolga volt csak, hogy az ételhordót kimossa, aztán várja otthon a kaját mikor hozzák. Ez elég olcsó volt nyugdíjasoknak. De aranyos volt, a sütit sokszor meghagyta nekem, és úgy várt vele mire hazamentem :)
MInek vagy vele, ha annyival nem tisztel meg, hogy 12 óra után besegítsen a háztartásban?
Imádom ezeket a kérdéseket, 3 év múlva meg majd jön ide sírni, hogy a férje sosem segített, ott van két üvöltő gyerekkel de le se szarja őket, és most hogyan válhatna...
Akkor jó férj ha mindenben segít, igen a házimunkában IS! És nem vár rád, hogy megcsináld, vagy menni másokhoz lakni, hogy kiszolgálják.
Hány éves? Nem ciki, hogy anyuci főz meg mos rá?
Őőőő. Többek között. Igen.
Nem attól lesz jó férj, de anélkül biztos nem az. 12 óra munka után nehogy már elvárja, hogy kinyald a popsiját. De még egyenlő 8-8 után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!