Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze akarunk költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze akarunk költözni a barátommal, de nem tudjuk eldönteni hová menjünk. Valamelyikőnk szüleihez vagy albérletbe?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 16:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

Jó ég, a 21. században még használják ezt a kifejezést, hogy "háztartást vezetni"?

Egy héten egyszer bedobja valamelyikőtök a mosást, porszívóztok, feltöröltök és már kész is. A többi házimunka elég ritkábban is. Főzni meg nem kell mindig, lehet rendelni kaját vagy elmenni étterembe. Nem nagy cucc "háztartást vezetni", még nekem is megy, pedig max. 5 ételt tudok főzni és dolgozok is :)

2013. jún. 16. 16:55
 22/33 A kérdező kommentje:
Sajnos a párom nem olyan tipus aki besegítene. Én napi 12 órát dolgozom ezért vagyok fáradt.
2013. jún. 16. 17:05
 23/33 anonim ***** válasza:
58%
Anyukám is napi 12 órázik, mégis mindig tiszta a lakás és kaja is van....jah és még a kertet is ő csinálja, mivel 2en lakunk itthon...
2013. jún. 16. 17:07
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem segít? Akkor éhen hal és koszos ruhában jár. Minek nektek összeköltözni? És majd szülőknek szülsz gyerekeket? És ha meghalnak, akkor meg nektek is annyi?
2013. jún. 16. 17:07
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk néha barátom apja főz. Berakja dobozba a kaját és odaadja.

Ha én nagyon éhes vagyok és nincs kedvem főzni, akkor veszek egy mirelit pizzát, bedobom a sütőbe, 10 perc és kész. Vagy veszek kínait, vagy giroszt, vagy hideg kaját, pl virslit, krinolint, sajtot, felvágottakat, kenyeret, paradicsomot, retket, uborkát, ujhagymát, mittudomén ilyesmiket. Hogy valami mindig legyen a hűtőben.

Egy csirkét akár egyben is be lehet dobni a sütőbe, egy zsák sóra rárakod és megsül magától, sütsz mellé krumplit és kész.

Ha igényes vagy a kajákra, az más. De életed végéig úgy sem fognak főzni rád. Mellesleg rendelni is lehet kaját, ha nincs más lehetőség, csak az általában drágább.

Amikor nagymamámmal laktam és dolgoztam, ő meg otthon volt, akkor befizettem neki hogy hozzanak kaját. Annyi dolga volt csak, hogy az ételhordót kimossa, aztán várja otthon a kaját mikor hozzák. Ez elég olcsó volt nyugdíjasoknak. De aranyos volt, a sütit sokszor meghagyta nekem, és úgy várt vele mire hazamentem :)

2013. jún. 16. 17:09
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Tésztát is elég egyszerű főzni. Nem kell hozzá semmilyen szaktudás. Ráraksz valami szószt, és kész. Sőt, hát nálunk a boltban lehet kani ilyen dobozos kész kajákat. Asszem 560 Ft egy ilyen kaja. Mindenféle ilyen tészták vannak abban is, csak hát ugye kevés. 1 embernek jó persze, de lehet célszerűbb főzni, talán kicsit olcsóbban jössz ki. De nem mindig. Attól függ mit főzöl.
2013. jún. 16. 17:15
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

MInek vagy vele, ha annyival nem tisztel meg, hogy 12 óra után besegítsen a háztartásban?

Imádom ezeket a kérdéseket, 3 év múlva meg majd jön ide sírni, hogy a férje sosem segített, ott van két üvöltő gyerekkel de le se szarja őket, és most hogyan válhatna...

2013. jún. 16. 17:43
 28/33 A kérdező kommentje:
Miért szerintetek csak akkor jó férj valaki ha besegít a házimunkába????
2013. jún. 16. 17:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó férj ha mindenben segít, igen a házimunkában IS! És nem vár rád, hogy megcsináld, vagy menni másokhoz lakni, hogy kiszolgálják.

Hány éves? Nem ciki, hogy anyuci főz meg mos rá?

2013. jún. 16. 17:54
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Őőőő. Többek között. Igen.

Nem attól lesz jó férj, de anélkül biztos nem az. 12 óra munka után nehogy már elvárja, hogy kinyald a popsiját. De még egyenlő 8-8 után sem.

2013. jún. 16. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!