Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékenynek lenni?
Figyelt kérdés
Hogy egyik nap a barátnőmmel beszélgetünk és elsétál előttünk a barátnője.. majd oda kiált hogy lesd helyettem is a helyes hapsikat! rákérdeztem hogy te ilyet szoktál-e és 3 x letagadta majd mondta hogy igen szokta... Én férfiből vagyok és megállom hogy egy csajt kibeszéljek a haverjaim közt és ő ezt tudja de ő simán ezt csinálja szeressen már annyira hogy tudja hogy ez nekem rosszul esik.. de ami a legjobban zavart hogy hazudott de úgy mintha tök természetes igazságot mondana!2013. jún. 16. 15:00
1/9 anonim válasza:
És te nem szoktad megbámulni a csinos lányokat? Ne legyél féltékeny! Nézni szabad!
2/9 A kérdező kommentje:
dehogy benne van a látó terembe de megtudom álni hogy ne lessek oda egy futó pillantást sem.. de ő ezt olyan szinten csinálja hogy a barátnő haverjai azt gondolják hogy szakítás szélén vagyunk
2013. jún. 16. 15:04
3/9 anonim válasza:
Alig értettem, amit írtál.
Hát megnéz másokat is, nekem ez jön le ebből. Pláne, hogy odakiáltott (bár ha csak úgy mondja, lehet vicc is), utána meg ennyire tagadta, hát akkor igen.
Hány évesek vagytok? Olyan 10-en éves korosztályt tippelek.
L
4/9 A kérdező kommentje:
Igen 17 vagyok ő meg 16, igazából lehet az a bajom hogy nem érdekli őt amit kérek szeretnék.. ha megszeretném kérni arra hogy ha holnap elugrunk bulizni és szeretnék legalább 30 percet egyedül lenni vele lecsődít 6 embert aki csak azért tűrnek el mert a hapsija vagyok...
2013. jún. 16. 15:08
5/9 anonim válasza:
Ebből elég éretlennek tűnik a csaj számomra.
Próbáld ezt vele megbeszélni úgy, hogy leültök.
én 20 évesen sem vagyok ilyen.
L
6/9 A kérdező kommentje:
nem lehet vele mert csak mondja a magáét
2013. jún. 16. 15:26
7/9 A kérdező kommentje:
Reménytelennek érzem nem szakít rám időt vagy ha igen akkor csak haverokkal
2013. jún. 16. 15:28
8/9 A kérdező kommentje:
mit tegyek?
2013. jún. 16. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!