Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lefeküdnénk a barátnőmmel, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnénk a barátnőmmel, de ő nem úgy viszonyul hozzám az ágyban?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már 3x próbáltunk szeretkezni.

Mivel én szűz vagyok és izgulok ezért nem igazán állt fel teljesen, meg az is besegít a kudarcnak, hogy korom sötétben hajlandó csak úgy hogy semmit se látok.

A legnagyobb problémám hogyha nem áll fel kapásból, nem az hogy ő elkezdene simogatni vagy bármi inkább elfordúl és mérgelődik.

Elmondtam már neki jópárszor, hogy nem az ő hibája de akkor is.

A válasza az, hogy ennek ösztönösnek kéne részemről lennie stb és ez neki így rosszúl esik.

Hozzáteszem ha ő kezdene el simogatni vagy bármi akkor semmi ilyen baj nem lenne szerintem.

De erre nem bírom rávenni

Valami tanácsotok van?

2013. jún. 11. 10:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ilyen a szerelem, de megalázkodni nem kell!

Majd emlékezz ránk, mikor már neki híre-hamva sem lesz - Neked pedig az új barátnőddel együtt kell olyan komplexusokkal megküzdened, amiket most ez a csaj ültet el beléd. (és persze reménykedj, hogy megértő lesz az új lány - különben görgetheted magad előtt ezt az egészet egy darabig)

2013. jún. 11. 11:42
 22/23 A kérdező kommentje:

Ma találkozok vele úgy is.

Elkezdek vele beszélgetni megint a dolgokról, hátha más lesz a véleménye és a hozzáállása

Ha nem lehet beszélni erről vele, vagy nem látom a változást akkor megmondom neki, hogy ez így nekem nem jó, én szeretem ha esetleg úgy érezné bír változni keressen meg adok még egy esélyt de addig semmiképp.

2013. jún. 11. 11:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Így van! Legyen tököd és mond meg neki, hogy veled nem viselkedhet úgy, mint egy pincsi kutyával.
2013. jún. 11. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!