Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnénk a barátnőmmel, de ő nem úgy viszonyul hozzám az ágyban?
Barátnőmmel már 3x próbáltunk szeretkezni.
Mivel én szűz vagyok és izgulok ezért nem igazán állt fel teljesen, meg az is besegít a kudarcnak, hogy korom sötétben hajlandó csak úgy hogy semmit se látok.
A legnagyobb problémám hogyha nem áll fel kapásból, nem az hogy ő elkezdene simogatni vagy bármi inkább elfordúl és mérgelődik.
Elmondtam már neki jópárszor, hogy nem az ő hibája de akkor is.
A válasza az, hogy ennek ösztönösnek kéne részemről lennie stb és ez neki így rosszúl esik.
Hozzáteszem ha ő kezdene el simogatni vagy bármi akkor semmi ilyen baj nem lenne szerintem.
De erre nem bírom rávenni
Valami tanácsotok van?
Persze, ilyen a szerelem, de megalázkodni nem kell!
Majd emlékezz ránk, mikor már neki híre-hamva sem lesz - Neked pedig az új barátnőddel együtt kell olyan komplexusokkal megküzdened, amiket most ez a csaj ültet el beléd. (és persze reménykedj, hogy megértő lesz az új lány - különben görgetheted magad előtt ezt az egészet egy darabig)
Ma találkozok vele úgy is.
Elkezdek vele beszélgetni megint a dolgokról, hátha más lesz a véleménye és a hozzáállása
Ha nem lehet beszélni erről vele, vagy nem látom a változást akkor megmondom neki, hogy ez így nekem nem jó, én szeretem ha esetleg úgy érezné bír változni keressen meg adok még egy esélyt de addig semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!