Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnénk a barátnőmmel, de ő nem úgy viszonyul hozzám az ágyban?
Barátnőmmel már 3x próbáltunk szeretkezni.
Mivel én szűz vagyok és izgulok ezért nem igazán állt fel teljesen, meg az is besegít a kudarcnak, hogy korom sötétben hajlandó csak úgy hogy semmit se látok.
A legnagyobb problémám hogyha nem áll fel kapásból, nem az hogy ő elkezdene simogatni vagy bármi inkább elfordúl és mérgelődik.
Elmondtam már neki jópárszor, hogy nem az ő hibája de akkor is.
A válasza az, hogy ennek ösztönösnek kéne részemről lennie stb és ez neki így rosszúl esik.
Hozzáteszem ha ő kezdene el simogatni vagy bármi akkor semmi ilyen baj nem lenne szerintem.
De erre nem bírom rávenni
Valami tanácsotok van?
Megsúgom amikor pl bugyiban látom akkor áll mint a cövek.
Csak aztán amikor odakerül a sor már korom sötét van, redőny is lehúzva... semmit se látok
Engem meg a látvány izgatna szerintem főleg... Nem az hogy a takaró alatt van a fejem
Azoknak akik azt tanácsolták hogy szakítsak.
Pár napja felhoztam ezt a témát
Mondtam neki: Hogy ha neked ez így nem jó akkor szakítsunk.
Erre a válasza: -.- Sértődj meg. Mindig megsértődsz.
(hozzáteszem szerintem sose sértődök meg, mindig kedvére teszek neki mivel szeretem és nem akarom elveszíteni)
Aztán a szakításból nem lett semmi.
Zakhatol.. Tömör és velős... erre csak annyi lehet reagálni, hogy: ENNYI.
Jah és a rinyálást a csajokra kell hagyni...
Lehet, hogy papucs vagyok. Sőt biztos!
De nem tudok ellene mit tenni mivel szeretem.
Ezért megpróbálok mindig türelmes lenni vele ha valamit kér akkor teljesíteni ha bírom stb.
Ilyen a szerelem. szerintem.
11:35
Hát igen nagyon idegesítő de inkább bent tartom.
Bár mostanába néha ki is mutatom a nemtetszésemet de ilyenkor is csak a fejemen látni hogy nem tetszik és ideges vagyok.
Ilyenkor elfordulok tőle aztán nem szólok hozzá stb.
De nem bírom sokáig mert kapásból rá 3-4 percre jön és elkezd jópofizni onnantól meg megbocsátok neki.. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!