Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg, hogy érez-e valamit irántam?
Nagxon régóta (kb. 6 éve) ismerek egy csajt. Körülbelül egy éve beleestem. Nagyon. Nem tudom, hogy hogyan bizonyosodjak meg róla, hogy lehet-e valaha valami köztünk. (Ráadásul idősebb is egy évvel) Félek megkérdezni, mert azzal szétbasznám az egész barátságunkat.
(Ja és fiú vagyok!)
Hogyha tetszel neki azt azért valamilyen szinten érezned kell. Próbálj meg közeledni hozzá, például ha ketten vagytok karold át, találkozáskor adj neki puszit, ilyenek. Ha nem ellenkezik,könnyen előfordulhat hogy legközelebb ő kezdeményez, de semmiképpen ne kérdezz rá, az esély 50-50 % és ha nem érzi ugyanezt, akkor a barátság is tönkre mehet. Mégegy biztos pont a barátnői lehetnek, tőlük kérdezd meg hogy ki tetszik a csajnak. Persze csak burkoltan, nem kell hogy rájöjjenek, hogy te szereted.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!