Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam, hogy érez-e valamit irántam?
Amikor azt a "Szeretsz?" kérdést feltette, és látta hogy zavarba jöttél, szerintem keresett valami mentő választ, nehogy aztán tolakodónak érezze magát. Vagy csak még látta hogy Te sem tudod még a választ, így ad neked egy kis időt. Talán idővel megint megkérdezi, és ha akkor is ilyen erre-arra értettem dolgokat mond, akkor talán tényleg érez irántad valamit.
Bár a legegyszerűbb megoldás az, hogyha rákérdezel, kérdés hogy menni fog-e. :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:DD
A 2.-nak: az már más kérdés hogy menni fog- e hogy csak úgy rákérdezzek, hogy Ő mit is érez, mert félek, hogy elutasító választ ad.:S:D Mert pl, ha azt a választ adja, hogy "dehogy, nem gondoltam komolyan, bocs"=elutasít azután hogy beszélgessek vele??
Érdekel még mások véleménye is:D
2. válaszadó vagyok.
Az is igaz, hogy jobb félni mint megijedni. Akkor talán várj választ, s míg várakozol, talán kiderül még egy s más.
Mások véleménye is érdekel!!:D
Előre is köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!