Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bizonyítsak a lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsak a lánynak aki tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és adtam már neki ajándékot pl:Nyaklánc,fülbevaló,verset is írtam már neki. De valahogy nem akar megtörni és még mindig nem sikerült összejönni vele,pedig amikor írtam egy másik lánynak (semmi olyan tartalom nem volt az üzenetben) teljesen begurult rám.

Tudnátok segíteni?

2013. jún. 8. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Jaja, tudok segíteni: hagyd a p*csába mindkettőt. Aki csak az ajándékaidért szeret meg, annak csak az ajándékok kellenek :)) Ennél Te is jobbat érdemelsz barátom! ;)
2013. jún. 8. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Udvarolj.de ne feltétlen24 karátos arany diadémmel.
2013. jún. 8. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Kicsit olyan vagy mintha meg akarnád venni az ajándékokkal. Legyél távolságtartóbb, meglepetésszerű, mondd meg neki hogy ha mást nem, legalább jó haverok lesztek. Zavard össze. Az emberek nem vonzódnak annyira az egyértelmű emberekhez mint a rejtélyesebbekhez. :)
2013. jún. 8. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és a másik: skalpokat gyűjt, és tesztel. Te vagy a férfi, tartsd csak meg a golyóid magadnak.
2013. jún. 8. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
A legutolsó: ha 3 egyértelmű próbálkozás után sem megy semmi, akkor elrontottál örökre mindent, és jobb ha egy új nő után nézel. Ha fiatal vagy, menj a farkad után, találni fogsz rávalót. Ez bunkónak hangzik, de segíteni fog.
2013. jún. 8. 20:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Mert a versekre is annyit ír,hogy köszönöm,köszi,jól esik stb.

És ahogy említettem ráírtam egy másik lányra de semmi olyat nem írtam neki hogy ő is tetszik stb. De amikor Zs. (a lány aki tetszik) megtudta teljesen be volt rám gurulva.

2013. jún. 8. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:

az egy dolog, hogy ajándékokat adsz, amire semmi szükség nem volt.

de elhívtad már valahova, vagy csak vársz, hogy majd történjen valami?

mégis hogy reagáljon a lány? köszi az ajándékot. és??? ha ezután nem mondasz semmit, akkor ő hívjon el, vagy mire vársz?

2013. jún. 10. 00:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Az mai nap kiderült,hogy lány egy utolsó szemét ribanc és ebből semmi sem lesz,De köszönöm a segítséget mindenkitől! :)
2013. jún. 11. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!