Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy sráccal. Szakítottam (részben miatta) a volt barátommal. De az új fiú lehet h csak hiteget mit tegyek? Segítsen vki! hosszú>
Ez nem olyan hogy biztonytalan vagy biztos....
nem te döntöd el hogy kit szeretsz:|
és én már nem szerettem úgy a volt barátom vele meg sokkal jobb ...
Járt utat a járatlanért elhagyni nem mindig bölcs és általában ésszerűtlen megoldás. Egy kicsit várhattál volna ezzel a döntéseddel, amíg az újat kiismered. 2 év után mindenkinek ellaposodik a kapcsolata a párjával, ahogy így elnézem neked ez volt az első igazán hosszabb partnerkapcsolatod. A szerelem nem örök dolog, és a nagy Ő sem létezik... Csak mindig találunk magunknak egy szimpatikusabb embert. Aki mellesleg 2 év után már nem biztos, hogy ugyanolyan szimpi :) ...
Neked a legjobb tanács az az, hogy beszéld meg az új pasival mi is a pálya valójában(azt tudnod kell, hogy aki egyetemre jár annak sok ideje a tanuláson kívül nincs).
Ha nem kellesz, menj vissza a volt barátodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!