Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam vele, de mostanában hiányzik (? )
2hónapja szakítottam a barátommal.Majdnem 2 évig voltunk együtt, de a vége fele úgy éreztem, hogy már nem annyira szeretem ezért szakítottam.Rá 1 hónapra felkeresett és kérdezgetett, hogy hogy vagyok, meg, hogy túltettem-e már magam rajta?És akkor én elmondtam neki, hogy igen.De most arra ébredtem, hogy hiányzik.Úgy gondoltam, hogy nem fogok vele beszélni, mert valahogy nem szeretek beszélgetni az exekkel.De most mégis szívesen beszélgetnék vele. A probléma az, hogy nem tudom eldönteni, hogy mi hiányzik maga a törődés, a szerelem vagy konkrétan Ő.
Ha ráírnék, akkor az őt felkavarná, meg engem is.Nem tudom mi ez...Valaki volt már hasonló helyzetben?Szerintetek mi lenne a helyes?
mivel tartós volt a kapcsolatod, ezért beférkőzött a szívedbe, 2 hónap alatt nem lehet elfelejteni egy hosszú kapcsolatot, sőt szerintem egy kapcsolatot (már ami rendes) nem lehet elfelejteni. Még ha folyamatosan beszélsz vele általános témákról megőrizve a nyugalmat akkor a barátság megtartható még, van esély rá. de ha nem beszélsz vele, akkor egyszerűbb lesz, ilyenkor jön jól egy barátnő vagy fiúbarát (már aki tényleg az) hogy meg tudja mondani kívülállóként a véleményét és nyílván ő többet tudna segíteni.
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!