Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekik sikerült, akkor miért ne sikerülhetne bárkinek?

Figyelt kérdés

[link]

Annyira sok itt a szitkozódó kérdés/komment, hogy mennyire felszínesek a nők, és hogy csak az adonisz testű hímekkel hajlandóak szóba állni. Ahelyett hogy itt siránkoznak és sajnáltatják magukat egyesek, miért nem tesznek valamit a saját érdekükben?

2013. jún. 5. 13:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A aszimmetrikus fogsor sem hátrány sok esetben. Pasimnak is szanaszét állnak a fogai. Mégis vele vagyok. Az más kérdés, hogy egy igazi herceg, majdhogynem tökéletes pasi.
2013. jún. 5. 15:39
 22/31 anonim ***** válasza:

Akkor valamit nagyon jól tudhat... Ronda fogak, nem gazdag, nincs 18 centis farka sem...

Egyedül talán még a jó hazudozást meg a jókedv tettetését tudnám feltételezni ez utóbbi sajnos "beugróvá" kezd válni. De hogyan játszam el hogy jókedvű vagyok mikor nem? Úgys meglátszik hogy csak színlelem.

2013. jún. 5. 15:42
 23/31 anonim ***** válasza:

AZ, hogy te folyton megjátszod magad, nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen.

Ő nem ilyen. :-) ezt tudja. Ja meg azt, hogy kifogáskeresések helyett inkább barátnőt keresett és talált is. Engem. :-)

2013. jún. 5. 15:48
 24/31 anonim ***** válasza:

Magas, vékony, kimondottan "jócsaj" vagyok, nagyon sok szépfiú barátom volt már, most mégis fél éve egy 120 kilós tipikus kocka sráccal élek boldog kapcsolatban. :) Nem mondom azt, hogy elsőre megtetszett, mert szoknom kellett hogy ennyire eltér attól ami igazság szerint az ideálom, de nagyon hamar beleszerettem, mert nagyon jó ember, intelligens, humoros, és sosem unatkozom vele.

Más az, amikor a rondaság=igénytelenség, mert az tényleg gusztustalan, de amikor valakinek egyszerűen nem tökéletesek az adottságai, de magához képest a legjobbat próbálja kihozni magából, akkor én spec nem látok kivetnivalót a dologban. Nyilván hamarabb ad esélyt az ember annak aki szép, és tényleg ritka az ilyen mint amiről a cikk szól, de sok nő van, aki tényleg hajlandó esélyt adni a kevésbé jó pasiknak is. Nem kell kollektíven ránk sütni a felszínességet.

És mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos csak én hiszem magamról, hogy annyira jó nő vagyok, hát nem. :)

2013. jún. 5. 15:52
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem viccből játszom meg magam, hanem mert muszáj. Nem örülök neki, de a mai normák szerint tök "lúzer" lenne ha az eredeti énem szerint élnék az utcán. Ki van olyan gyökér, aki a vonaton kinézve alig várja, hogy láthassa a kedvenc fáját? Vagy éppen a varjakat? Vagy az ölyveket? Ki etet galambokat az állomáson? Ki az aki utálja a sört meg a többi alkoholt? Akinek a "buli" az nagyjából a házibulit jelentené a haverokkal pizzázást, pókerezést, monopolizást meg házimozozást? Nyáron szalonnasütést, grillezést? Semmi káromkodás? Semmi "keménykedés"? Manapság ezekért "nyápic b*zi" titulus jár.
2013. jún. 5. 15:55
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Mindjárt megkapod valamelyik élettelen lúzertől, hogy csak a pénze miatt vagy vele, meg ilyen marhaságok. Az elvetemültebbek még le is szavaznak majd.

Részemről örülök. :-) Nekem mondjuk direkt ez a típus jön be, mint a barátod, de az én pasim is ilyen. :-)

2013. jún. 5. 15:56
 27/31 anonim ***** válasza:

Xeno:

Itt is orrbaszájba káromkodsz, na mindegy.

Ez nem lúzerség. Az viszont az, hogy itt vered naphosszat a nyálad, f@szságokat beszélsz, nincs egy értelmes gondolatod sem és olyasmibe pofázol bele, amiről fogalmad sincs. Részemről itt lezártam, nem akarom neked megadni az örömöt, hogy úgy nézzen ki a dolog, mintha foglalkoznék veled, mert nagy ívben teszek a szánalmas megjátszott lúzer életedre.

2013. jún. 5. 15:58
 28/31 anonim ***** válasza:
Ez a net. A neten muszáj káromkodni, különben senki nem fog figyelni.
2013. jún. 5. 16:02
 29/31 anonim ***** válasza:

24-es vagyok

26-os, egyáltalán nem gazdag, úgyhogy még ezt se lehet rám fogni. :D Szegényre időnként rájön, hogy tuti el fogom hagyni egy jóképűbb gyurmagyuriért, de ilyenkor mindig megvigasztalom, hogy épp elég szép vagyok kettőnk helyett is. :)

2013. jún. 5. 16:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Ez de cuki. :-D :-D Hát sokboldogságot nektek. :-)
2013. jún. 5. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!