Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nekik sikerült, akkor miért ne sikerülhetne bárkinek?

Figyelt kérdés

[link]

Annyira sok itt a szitkozódó kérdés/komment, hogy mennyire felszínesek a nők, és hogy csak az adonisz testű hímekkel hajlandóak szóba állni. Ahelyett hogy itt siránkoznak és sajnáltatják magukat egyesek, miért nem tesznek valamit a saját érdekükben?

2013. jún. 5. 13:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Xeno: továbbra is irreleváns vagy a témában. Mikor veszed észre?
2013. jún. 5. 14:33
 12/31 anonim ***** válasza:

Leginkább sose... Hiába rizsáztok itt az igazság attól még kegyetlen: ronda, gusztustalan, túl okos, túl udvarias, csóró, kopasz, gyomorbajos, alacsony, túl magas, túl dagadt, túl nyüzüge, kisp*csű, vékonyp*cű, túl rosszfogú, túl kapafogú, már fogatlan, nagyorrú, orrtalan vagy bibircsókos orrú emberek esélytelenek voltak (csak anno kényszerházaság bevezetésével sikerült fennmaradniuk), esélytelenek - mostmár ténylegesen is - és azok is lesznek.

Persze ott a pénz mint Joker. Pénz nélkül hol lenne Charles herceg? Sehol, mert ritka ronda. Vagy John Dilworth, Woody Allen, Ecclestone, Briatore, Mosley, Berlusconi... Sehol. A kocsmában ülnének és azon gondolkodnának miért lettek ilyen rondák. De voltak akik részben megkattantak emiatt: bűnözők többsége + Himmler, Trocki.

Képregényekben és animációs sorozatokban is van pár ilyen karakter: Agytörzsi professzor, Genyó Pista vagy éppen Moe a kocsmáros.

2013. jún. 5. 14:43
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább sose... Hiába rizsáztok itt az igazság attól még kegyetlen: ronda, gusztustalan, túl okos, túl udvarias, csóró, kopasz, gyomorbajos, alacsony, túl magas, túl dagadt, túl nyüzüge, kisp*csű, vékonyp*cű, túl rosszfogú, túl kapafogú, már fogatlan, nagyorrú, orrtalan vagy bibircsókos orrú emberek esélytelenek voltak (csak anno kényszerházaság bevezetésével sikerült fennmaradniuk), esélytelenek - mostmár ténylegesen is - és azok is lesznek.

- Ennek a fele igénytelenségből fakad, az igényteleneket pedig senki sem szereti.

Csak mert te semmit sem vagy képes felmutatni, az nem a nők hibája. Hanem egyedül a tiéd.

2013. jún. 5. 14:48
 14/31 anonim ***** válasza:
Küldjél már egy fotót magadról, Xeno! Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél, leszoplak! :) Egyből nagyobb önbizalmad lenne. :)
2013. jún. 5. 14:49
 15/31 anonim ***** válasza:

"Ennek a fele igénytelenségből fakad"

Való igaz, de ilyenekkel már régen nincsenek gondjaim.

de ha valakinek ronda az arca, túl nagy orra van vagy alapból sárgák a csontjai az így járt. Vagy ott vannak az alacsonyak. Esélyük nincs arra, hogy megnőjenek.

2013. jún. 5. 14:51
 16/31 anonim válasza:

Kérdéssel kapcsolatban: Szerintem bárkinek sikerülhet ^^

14.-es. Nem Xeno vagyok. :D Én is jó vagyok? :| Kevés az önbizalmam nekem is... :D

2013. jún. 5. 14:51
 17/31 anonim ***** válasza:

de ha valakinek ronda az arca, túl nagy orra van vagy alapból sárgák a csontjai az így járt. Vagy ott vannak az alacsonyak. Esélyük nincs arra, hogy megnőjenek.

- A ronda relatív, bármilyen furcsa is. A nagy orr is lehet szimpi, nekem kifejezetten tetszik és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül. Honnan látom, hogy valakinek sárgák a csontjai? Ekkora marhaságot. Ha pedig a sárga fogakra gondoltál, az elszíneződés és lehet rajta változtatni, szintén higiénia illetve igénytelenség.

Az alacsonyság is lehet vonzó egy alacsony nőnek. Pont tegnap találkoztam egy csajjal, aki nekem a mellemig ért a pasija pedig fél fejjel volt alacsonyabb nálam. Mégis megtalálták egymást. Nahát!! Talán mert ők nem kifogásokat kerestek. Neked pedig csak ezek vannak. Üres kifogások.

2013. jún. 5. 15:07
 18/31 anonim ***** válasza:

"Ha pedig a sárga fogakra gondoltál"

Igen arra. De nem úgy kell érteni mint a doháyosoknál vagy a kávésoknál hogy egy kicsit sárgás a teteje, hanem az egész sárga színű. Olyan színű mint a régi szoci időkből fenmaradt háztartási gépek színe. Nem sárga de nem is fehér. De nem azért mert nem mosok fogat - sőt pont hogy jobban csinálom hátha egyszer kifehéredik - hanem mert ilyen! Így nőtt ki miután kietek a tejfogaim. Ilyen. Biztos mert voltak cigó felmenőim vagy mit tudom én miért.

2013. jún. 5. 15:23
 19/31 anonim ***** válasza:
Ha mosod, akkor ez nem hátrány.
2013. jún. 5. 15:25
 20/31 anonim ***** válasza:

Nagyjából ilyen sárgák (csak máshogy vannak elrendezve, de ez volt az egyetlen ami hasonlított nagyjából az én sárgásaimra)

[link]

És ezt mohatod nem lesz jobb. De talán nem hátrány... Legfeljebb az hogy nem éppen szimetrikusak.

2013. jún. 5. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!