Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valaki, akinek aszexuális vagy legalábbis nagyon
minimális igényű szex terén a párja, vagy volt ilyen
kapcsolata? Sikerült megoldani valahogy? Ha igen, hogyan?
Volt. A minimálist, úgy értsd, hogy kb hetente egyszer szerette. Ezzel nem volt semmi baj egy ideig,mert mindenkinek más az igénye. Viszont egy idő után sajnos keveselltem . Viszont meg tudok beszélni, hogy ezen javítani szeretnénk. Próbáltam romantikus hangulatot teremteni. Gyertyák, amennyit el tudsz képzelni, vacsora stb. Ez kicsit dobott rajta. De igazából nem sok változott. Neki ennyi elég volt, nem lehetett mit tenni. Tudtam beszélni barátnőivel, ők is azt állították, hogy soha nem volt annyira a szexért. Van ilyen, lány és fiú verzióban is.
2013. máj. 31. 12:08
2/9 A kérdező kommentje:
Nálunk havi egy. Azóta együtt vagytok még? Ha jól értem már nem...
Havi 1 az tényleg kevés. Attól függ fiú/lány vagy.
Mi már nem vagyunk együtt :). Nem működött, szakítottam, mert nem akartam megcsalni, de nagyon kevés volt. Azóta is szingli vagyok :) néha megbánom amit tettem, mert még mindig szeretem. De láttam rajta, hogy zavarja ez, és ez engem is idegesített egy bizonyos mértekben
2013. máj. 31. 12:33
4/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Igen, én is szeretem, de nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal. És a baj, hogy teljesen elzárkózik a változástól, mondván, ő ilyen típus, ő így elvan teljesen.
Az lehet, hogy ő elvan, de neked ebben semmi örömöd. Amit tehetsz, hogy megpróbálsz egy kicsit szexibb lenne. Esetleg egy csini fehérnemű, vagy valahogyan próbáld meg felkelteni benne a vágyat. Ha ez sem működik a saját érdekedben felesleges folytatnod. Mivel ha neked fontos a nemi életed, és tőle nem kapsz meg mindent, nem tudsz mit tenni. Keresned kell valakit, akivel jobb lesz.
2013. máj. 31. 12:41
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenek már megvoltak, semmit nem értem el vele. Köszi azért a segítséged!
Az utolso hozzaszolonak nagy igaza van, kerdezo. Es uzenem neki, hogy jol tette, hogy otthagyta azt a csajt. Ne banja, semmi ertelme. EGy olyan kapcsolatban lenni,amelyben nem vagy elegedett, kiengyesulyozott, nem erdemes lenni.
Kerdezo: keress magadnak egy hozzad illo sracot, aki nem mamlaszkodik ennyit. Az utolso valaszolo meg ne adja fel, ne maradjon a multban, keressen egy jobban hozzaillo csajt. Ha egyedul maradtok ez nem valtoztat a dolgon. En most ezt tapasztalom. Egyszeruen nem tudom elfelejteni. Lehet el kell kezdenem egy kapcsolatot valahogy.
Sok sikert!
N
2013. jún. 1. 10:08
hat en is pont ebben vagyok. de en orulnek ha legalabb havi egy lenne. es persze nem csak vmi " maszatolas" lenne az az egy . 2 eve semmi max kezzel egy parszor. sztem ez a gaz!!!
2013. jún. 1. 13:38
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két hozzászólást is.
Kapcsolódó kérdések: