Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz emberek lennénk?
A barátom tegnap nagyon elkeseredetten jött edzésre, megkérdeztem, hogy mi a baj, bár sejtettem hogy a válasz a barátnője körül keresendő, mostanság sok a feszültség köztük. Igazam is lett, szegény srác elmondta, hogy már 2 hónapja nem élnek nemi életet a lánnyal, mert -és tarthatom szörnyetegnek- nem kívánja már. Annyit én is észrevettem, hogy eléggé elhagyta magát a lány, a kapcsolat elején (kicsit több mint egy éve vannak együtt) még nagyon adott magára, csinosan öltözött, sosem volt vékony, de arányosan nőies, szépen sminkelt, jó frizurával stb. Legutoljára 3 hete láttam, és tényleg elég durván néz ki: a barátom elmondta, hogy felszedett 16 kilót, nagyon elhájasodott, a haja lenőtt, de azért kikente magát 2 cm vastagon, ami elég közönséges volt, a viselkedése meg illett a külsejéhez, kétszer böfögött hangosan és ez csak a jéghegy csúcsa, a társaságban a többi lány eléggé kiábrándult (meg mi fiúk is,csak nem tettük szóvá). Megkérdeztem, hogy miként jutottak idáig, van-e valami baja a csajnak, de állítólag semmi, csak sokat nassol, meg sosem sportolt, és ez az eredménye. Mondta, hogy megpróbálta finoman elmondani, hogy nem kéne ennyit enni, még az elején, de a lány megsértődött, hogy sajnálja tőle az ételt. Aztán a srác belelendült, és elmesélte, hogy a lány mostanság az vágja a fejéhez, hogy ő már akkor is együtt volt vele, amikor még nem volt ennyire jó teste (később kezdett el kondizni, mint én, de mindig helyes arcú gyerek volt), meg mi a baja, ők kapcsolatban élnek, nem azért kell szeretni, hogy néz ki, és különben is, ő nőnek született, neki előjoga bármennyit hízni, mert mindig kelleni fog a férfiaknak, de bezzeg a srác ha nem sportolna, csak egy átlag senki lenne, a barátnői is mondták, hogy igaza van, és hogy nem is az a baj, hogy meghízott, hanem ő az impotens. Én mondtam neki, hogy szerintem abszolút rosszul látja a csaj, nálam a hasonló a hasonlót elv dominál, szóval ha én sportolok és teszek azért, hogy vonzónak tartsanak, akkor ezt a partnertől is elvárom, de valószínűleg náluk nem csak ez a baj. Annyit hozzátett, hogy sosem volt az a kedves csaj, de nem bánta, mert tetszett a vagánysága, viszont ez átment bunkóságba, parancsolgat neki, közben szidja, és ha válaszolna, azzal jön, hogy ő egy nő. A barátom se szent, nyilván vannak hibái, de őt nehezebben tudom hibáztatni.
Szerintetek sekélyes lenne a barátom, amiért szeretné, ha a barátnője is törődne magával és kicsit kommunikatívabb lenne a problémáikat illetően, mert most nagyon ramatyul van?
Lányok, főként a ti véleményetek érdekelne, de jöhet bárki, aki érdemben hozzá szeretne szólni a dologhoz.
21/F
Erről ez a kép jut eszembe és elmond mindent, amit gondolok:
Bocs, én férfi vagyok, de ledöbbentem rendesen az olvasottakon. Ha mindez igaz, akkor ritka pofátlan és undorító egy csaj. A barátod helyében én azonnal otthagynám.
És megmondom őszintén, hogy azért nem olyan rózsás a csaj helyzete, mint hiszi, mert max. egy igénytelen idiótát szedhet össze, ha ennyire nem csinál semmit. a barátod igenis álljon a sarkára és hagyja ott a csajt! Bánkódhat utána eleget, de ne fogadja vissza, az a lényeg!
Kicsi lány nagyon el van szállva magàtól, de az a 16 kg akkor is 16 kg.
Ha pedig nem képes normálisan lereagálni a dolgokat és így kiakad, ahelyett hogy változtatna, akkor nem elég fontos neki a barátod.
Helyében ha nem változnak a dolgok, akkor szakítanék a leányzóval.
17/L
mindenképpen legyen vele kedves (még ha nem érdemli meg akkor is) mondja neki, hogy így is elfogadja, de mindkettejüknek jobb lenne ha változtatna.. mondja neki, hogy aggódik miatta amiért így megváltozott testileg.. és hogy szereti annyira, hogy meghallgatja a problémáit és nem ítéli el.. megpróbálja megérteni hülye beszólás nélkül.. és a legfontosabb tudassa vele, hogy mellette marad és segít neki a változásban.. bár minden nő más mindenkire lehet hatni:) DE A LEGESLEGFONTOSABB: NE MONDJA EL NEKI NAPI 100SZOR HOGY KÖVÉR , HIDD EL MÉG HA NEM IS MONDJA ŐT JOBBAN ZAVARJA MINT TÉGED..KEDVESSÉG+SZERELEM = BÁRMI MEGTÖRTÉNHET:) ha igazán tényleg teljes szívből szereti meg fogja tenni érte :)
"és különben is, ő nőnek született, neki előjoga bármennyit hízni, mert mindig kelleni fog a férfiaknak, de bezzeg a srác ha nem sportolna, csak egy átlag senki lenne, a barátnői is mondták, hogy igaza van, és hogy nem is az a baj, hogy meghízott, hanem ő az impotens."
Az ilyeneknek kell széttörni dirib-darabra az egóját. Ez is a sok hülyének köszönhető, akik képesek csúszni-mászni a földön bárkiért, akinek puncija van.
Ez a csaj egy bunkó. Igaz h én is elengedem magam ha kettesben vagyunk, de ez a párom nem zavarja. Kicsit kócosan, lezser ruhákban is szeret és én is őt. Nade ha megyünk valahova akkor kicsípem magam h ne égessem le se magamat sem őt. A súlyomra nem panaszkodott bár én az a tipikus jojo vagyok, de állítása szerint nem zavarja. 3 éve vagyunk együtt és SOHA nem tenném ezt vele amit ez a csaj. Az más h otthon a 4 fal között nem vágom puccba magam, de ez már sok. Pláne ilyeneket mondani. Meg nálam az tette fel az i-re a pontot h: "a barátnői is mondták, hogy igaza van, és hogy nem is az a baj, hogy meghízott, hanem ő az impotens"
Ja és mi HÁROM éve vagyunk együtt és már a kezemet is megkérte, mégis oda figyelek rá h ne hagyjam el magam úgy h megundorodjon tőlem. El kéne hagynia a haverodnak ezt a bunkó p.csát. Majd akkor rájön a csaj h így nem fog másnak sem kelleni.
Egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!