Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz emberek lennénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz emberek lennénk?

Figyelt kérdés

A barátom tegnap nagyon elkeseredetten jött edzésre, megkérdeztem, hogy mi a baj, bár sejtettem hogy a válasz a barátnője körül keresendő, mostanság sok a feszültség köztük. Igazam is lett, szegény srác elmondta, hogy már 2 hónapja nem élnek nemi életet a lánnyal, mert -és tarthatom szörnyetegnek- nem kívánja már. Annyit én is észrevettem, hogy eléggé elhagyta magát a lány, a kapcsolat elején (kicsit több mint egy éve vannak együtt) még nagyon adott magára, csinosan öltözött, sosem volt vékony, de arányosan nőies, szépen sminkelt, jó frizurával stb. Legutoljára 3 hete láttam, és tényleg elég durván néz ki: a barátom elmondta, hogy felszedett 16 kilót, nagyon elhájasodott, a haja lenőtt, de azért kikente magát 2 cm vastagon, ami elég közönséges volt, a viselkedése meg illett a külsejéhez, kétszer böfögött hangosan és ez csak a jéghegy csúcsa, a társaságban a többi lány eléggé kiábrándult (meg mi fiúk is,csak nem tettük szóvá). Megkérdeztem, hogy miként jutottak idáig, van-e valami baja a csajnak, de állítólag semmi, csak sokat nassol, meg sosem sportolt, és ez az eredménye. Mondta, hogy megpróbálta finoman elmondani, hogy nem kéne ennyit enni, még az elején, de a lány megsértődött, hogy sajnálja tőle az ételt. Aztán a srác belelendült, és elmesélte, hogy a lány mostanság az vágja a fejéhez, hogy ő már akkor is együtt volt vele, amikor még nem volt ennyire jó teste (később kezdett el kondizni, mint én, de mindig helyes arcú gyerek volt), meg mi a baja, ők kapcsolatban élnek, nem azért kell szeretni, hogy néz ki, és különben is, ő nőnek született, neki előjoga bármennyit hízni, mert mindig kelleni fog a férfiaknak, de bezzeg a srác ha nem sportolna, csak egy átlag senki lenne, a barátnői is mondták, hogy igaza van, és hogy nem is az a baj, hogy meghízott, hanem ő az impotens. Én mondtam neki, hogy szerintem abszolút rosszul látja a csaj, nálam a hasonló a hasonlót elv dominál, szóval ha én sportolok és teszek azért, hogy vonzónak tartsanak, akkor ezt a partnertől is elvárom, de valószínűleg náluk nem csak ez a baj. Annyit hozzátett, hogy sosem volt az a kedves csaj, de nem bánta, mert tetszett a vagánysága, viszont ez átment bunkóságba, parancsolgat neki, közben szidja, és ha válaszolna, azzal jön, hogy ő egy nő. A barátom se szent, nyilván vannak hibái, de őt nehezebben tudom hibáztatni.

Szerintetek sekélyes lenne a barátom, amiért szeretné, ha a barátnője is törődne magával és kicsit kommunikatívabb lenne a problémáikat illetően, mert most nagyon ramatyul van?

Lányok, főként a ti véleményetek érdekelne, de jöhet bárki, aki érdemben hozzá szeretne szólni a dologhoz.

21/F

2013. máj. 30. 21:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
És a csaj? Mi van vele azóta?
2013. szept. 22. 21:58
 22/22 A kérdező kommentje:
Miután szakítottak jött rá, milyen jó dolga volt a barátom mellett, hogy ezzel a stílussal és külsővel legfeljebb egy erősen középszerű férfit találhat és elvileg talált is, az ismerősök mondták, hogy randizik valakivel.
2013. szept. 23. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!