Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működhet a kapcsolat olyan emberek között akik iskolázottságban nem 1szinten vannak?

Figyelt kérdés
pl.egyik orvos a másik szakmunkás.ez csak egy példa.

2013. máj. 27. 23:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Működhet, ha a kevésbé iskolázott nem primitív. Ha csak kevésbé művelt, de értelmes ember, akkor simán.
2013. máj. 27. 23:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

miért ne

szakmunkás is lehet művelt intelligencs

2013. máj. 27. 23:12
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert az egyikben mindig ott lesz, hogy túl jó hozzá. Tapasztalat.
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
ja ahogy első írta. attól még lehet jó ember
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, mert orvos már nem lesz belőlem, de tb-t meg a faszom fizet.
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

Van nagyon gyökér egyetemet végzett ember és teljesen normális nem annyira iskolázott is.

2013. máj. 27. 23:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

lehetsz túliskolázott is de emberileg nulla

de lehetsz buta és emberi tulajdonságaid a legjobbak

viszont ha okos vagy mindkét téren az a legjobb

bárki közt lehet szerelem kupidó még a zokninkra is képes rálőni...

2013. máj. 27. 23:14
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki szakmunkás nem azt jelenti , hogy hülyébb a másiknál...meg amúgy ez nem egy állás felvétel, hogy a végzettségével kell "bejutni" vannak emberek akik az üzletet,pénzt tényleg össze keverik a párkapcsolattal...csak sajnálni tudom őket, mert soha nem lesznek se normálisak, se boldogok 20/f
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Tapasztalatból mondom, hogy nem! Anyum jogot végzett, jelenleg az egyik megyeszékhely városi bíróságának az elnöke, de az élettársa egy utolsó rohadt műveletlen paraszt. Baromi sokat veszekednek, és java részt azért,mert a pali egy analfabéta tuskó. Kívánom, hogy üsse el egy busz, vagy kösse fel magát, esetleg vigye el egy infarktus.
 10/21 anonim ***** válasza:

Rajtad múlik h hogyan fogod fel,nekem ráment már egy kapcsolatom az én hibámból.

H.lye voltam de sztem most sem tennék máshogy,én nem tudtam 'lenyelni' ezt.

2013. máj. 27. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!