Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet a kapcsolat olyan emberek között akik iskolázottságban nem 1szinten vannak?
Felmerült a kérdés,mikor összejöttem a párommal,de aztán úgy gondoltam,hogy ez nem okozhat problémát egy ilyen nagy szerelemben. Egy darabig nem is zavart. Aztán én elmentem egyetemre, ő meg ugye szakmunkásban tanult még, mert 2-szer is megbukott. Egy idő után kezdett elillanni a rózsaszín köd, és így jobban észrevettem a nekem kevésbé tetsző dolgait, mint például hogy úgy beszél, mint egy "igazi szakmunkás" és úgy is viselkedik. Azt mindig is tudtam, hogy nem tud helyesen írni,de csak később kezdett el zavarni, hogy bárhányszor elmondtam neki, h nem "sápatt",hanem "sápadt",ugyanúgy írta... És még rengeteg apró kis "hiba" volt,amik egyre inkább zavartak engem. Nem vagyok én sem olyan, aki mindenből a maximálisat várja el,de azért egy alap szint muszáj,hogy meglegyen. Egyébként nem volt buta, és értelmes volt a srác, de 3 év után mégis azt kellett hogy mondjam, h kiszerettem belőle. Nem azt mondom, h ezek miatt, de azért ezek is közrejátszottak egész nagy mértékben...
Egy egyetemi szaktársam mesélte,hogy ő is egy szakmunkással járt (csak ő csajjal,mivel a szaktársam csávó), de mikor kezdett elillanni a rózsaszín köd,akkor rájött hogy buta,és szakított vele...azóta csak kifejezetten okos lányt keres komoly kapcsolatra.
Szerintem mindenképp jobb,ha a saját "szinteden" találsz magadnak párt, de nem kizáró ok, ha ekkora a különbség. Azonban semmiképp sem előny...
Érdekes, hogy mindenki az "aluliskolázott" intelligenciáját hozza fel, holott fontos a "túliskolázott" sznobizmusának mértéke is.
Működhet, ha mindketten helyén tudják kezelni a dolgot. Ha egyiküknek is problémaként fogalmazódik meg a fejében, akkor halott ügy.
érdekes a válaszok
egyetemi végzettséggel ahhoz ért amit tanult, nem ettől lesz valaki okos, a helyesírás maradjunk annyiban, a kedves szülőtől függ, mert a kölköt v megtanítja v nem, gyakoroltatni kell,
az élethez széles látókör kell, láttam én már 3 diplomásat és nem igen tudott magával mit kezdeni,
sőt egyetemi végzettség után lett cukrász, szóval nem lehet tudni, kiben mi létezik,
működhet van ilyenre is példa az ismeretségben, semmi gondjuk nincs N
Köszi mindenkinek.
Én vagyok a fiú,érettségim van a lánynak meg hát valamilyem doktorija,képben vagyok mindennel de nem érzem elég jónak magam hozzá pl.több nyelvet beszél én egyet sem.
És nem tudom mások pl. A szülei mit szólnának hozzá,nem akarok emiatt feszkót velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!