Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz emberek lennénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz emberek lennénk?

Figyelt kérdés

A barátom tegnap nagyon elkeseredetten jött edzésre, megkérdeztem, hogy mi a baj, bár sejtettem hogy a válasz a barátnője körül keresendő, mostanság sok a feszültség köztük. Igazam is lett, szegény srác elmondta, hogy már 2 hónapja nem élnek nemi életet a lánnyal, mert -és tarthatom szörnyetegnek- nem kívánja már. Annyit én is észrevettem, hogy eléggé elhagyta magát a lány, a kapcsolat elején (kicsit több mint egy éve vannak együtt) még nagyon adott magára, csinosan öltözött, sosem volt vékony, de arányosan nőies, szépen sminkelt, jó frizurával stb. Legutoljára 3 hete láttam, és tényleg elég durván néz ki: a barátom elmondta, hogy felszedett 16 kilót, nagyon elhájasodott, a haja lenőtt, de azért kikente magát 2 cm vastagon, ami elég közönséges volt, a viselkedése meg illett a külsejéhez, kétszer böfögött hangosan és ez csak a jéghegy csúcsa, a társaságban a többi lány eléggé kiábrándult (meg mi fiúk is,csak nem tettük szóvá). Megkérdeztem, hogy miként jutottak idáig, van-e valami baja a csajnak, de állítólag semmi, csak sokat nassol, meg sosem sportolt, és ez az eredménye. Mondta, hogy megpróbálta finoman elmondani, hogy nem kéne ennyit enni, még az elején, de a lány megsértődött, hogy sajnálja tőle az ételt. Aztán a srác belelendült, és elmesélte, hogy a lány mostanság az vágja a fejéhez, hogy ő már akkor is együtt volt vele, amikor még nem volt ennyire jó teste (később kezdett el kondizni, mint én, de mindig helyes arcú gyerek volt), meg mi a baja, ők kapcsolatban élnek, nem azért kell szeretni, hogy néz ki, és különben is, ő nőnek született, neki előjoga bármennyit hízni, mert mindig kelleni fog a férfiaknak, de bezzeg a srác ha nem sportolna, csak egy átlag senki lenne, a barátnői is mondták, hogy igaza van, és hogy nem is az a baj, hogy meghízott, hanem ő az impotens. Én mondtam neki, hogy szerintem abszolút rosszul látja a csaj, nálam a hasonló a hasonlót elv dominál, szóval ha én sportolok és teszek azért, hogy vonzónak tartsanak, akkor ezt a partnertől is elvárom, de valószínűleg náluk nem csak ez a baj. Annyit hozzátett, hogy sosem volt az a kedves csaj, de nem bánta, mert tetszett a vagánysága, viszont ez átment bunkóságba, parancsolgat neki, közben szidja, és ha válaszolna, azzal jön, hogy ő egy nő. A barátom se szent, nyilván vannak hibái, de őt nehezebben tudom hibáztatni.

Szerintetek sekélyes lenne a barátom, amiért szeretné, ha a barátnője is törődne magával és kicsit kommunikatívabb lenne a problémáikat illetően, mert most nagyon ramatyul van?

Lányok, főként a ti véleményetek érdekelne, de jöhet bárki, aki érdemben hozzá szeretne szólni a dologhoz.

21/F

2013. máj. 30. 21:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Azért a csajnak rohadtul nincs igaza, hogy alanyi jogon, merthogy ő nőnemű, neki alapból jár a pasi, és nem kell tennie semmit érte. Pláne nem 1 év után (böfögni? komolyan??). Azért az annyira nem sok idő, hogy nyugodtan elhagyja magát, és ne féljen a következményeitől (50 év után még talán megérteném... de addig...).

Egy nő mindig legyen nő. Ez nem azt jelenti, hogy hétvégén, mikor otthon vannak kettesben, magassarkúban meg 3 m vakolattal mászkáljon, hanem a viselkedése igenis legyen igényes és nőies. Az egy dolog, hogy 16 kg-t felszedett, nyilván neki is feltűnt, de hogy ez ellen nem is AKAR semmit se tenni, na azért az már elég durva... 16 kg plusz már az egészségének sem tesz jót, pláne, ha mint mondtad, eleve nem volt egy csontkollekció.

Amúgy a barátnők általában azt mondják, amit a csaj hallani akar, az igazi barátok azok, akik esetleg törődnek vele annyira, hogy az igazat is megmondják (még akkor is, ha ezzel megbántják a másikat). Bár ez a téma azért mégiscsak egy kissé kényes, pláne női szemmel nézve.

Én mondjuk tükörbe nem tudnék nézni, ha a barátom 2 hónapig nem tudna hozzám nyúlni, mert undorodik tőlem... Nemhogy még nekem álljon felljebb, hogy én nő vagyok, nem árt semmi a testemnek, akárkit megkaphatok... Jó dolog a magabiztosság, de azért annak is kell egy minimális alappal rendelkeznie, én úgy érzem.

2013. máj. 30. 22:11
 12/22 anonim ***** válasza:

Pff,nagyon gáz a csaj:D Pedig azt hittem,hogy inkább a pasiknak van ilyen felfogásuk:D Én is úgy vagyok vele,hogy igenis mindkét félnek adnia kell magára,hogy tetsszen a másiknak,nem azt mondom,hogy mindig legyen tip-top,meg éjjel-nappal smink,csak egyszerűen legyen igényes és ne hagyja el magát. Nem tudom a barátod minek van ezzel a lánnyal,elég beképzeltnek tűnik és mint mondtad,nem is túl kedves. Most meg már még csak nem is szép.

Én is nyilván nem a külsejéért vagyok a pasimmal és bízom benne,hogy ő se azért van velem,de azért úgy gondolom,mindketten igyekszünk tartani a formánkat és fontos,hogy külsőleg is tetsszünk a másiknak. Tökre megérteném a páromat,ha nem lenne kedve velem szexelni,ha folyamatosan zabálnék és akkora lennék,mint egy bálna.

Szóval nem,nem sekélyes a barátod. Igenis törődnie kéne magával a csajnak és megoldani a problémákat.

22L

2013. máj. 30. 22:36
 13/22 anonim ***** válasza:

Öhm... Büfizni néha én is szoktam:$ Bár nem társaságban és nem versenyszerűen. Gáz vagyok?:D 2 éve vagyunk együtt.

Előző lány voltam

2013. máj. 30. 22:38
 14/22 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat, jó, hogy hasonlóan látjuk a dolgokat. Holnap is, meg szombaton is megyünk edzeni, szóval lesz alkalom, hogy beszéljünk, és javasolni fogom neki, hogy szakítson, ha egy utolsó próbálkozás sem vezet eredményre, bár eddig is azt mondtam, hogy valószínűleg nem ő a megfelelő lány.

Utolsó: emberek vagyunk, ez nem gáz, csak én a szituáció miatt emeltem ki. :)

2013. máj. 30. 23:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Sztem ha rád nem hallgat akkor nyugodtan megmutathatod neki a kommenjeinket. Ha már ennyi ember mondja talán elgondolkozik rajta.
2013. máj. 30. 23:02
 16/22 anonim ***** válasza:

A barátod normális pasi és igaza van.

Én 3 év alatt nem hagytam el magam és nem is fogom Oké, hogy ne a testemért-ruhámért-sminkemért szeressen, de miért ne adjam neki a legjobb formámat?

Ez már nem sekélyesség a részéről, hanem józan ész.

2013. máj. 30. 23:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Van egy haverom, akinek volt egy csaja. 2 évig jártak együtt, de a lány úgy ellustult, hogy csak na. Még a székről is nehezére esett fölemelnie magát, hogy elmásszon a kis táskájáért. Igénytelen volt és lusta. Eleinte próbált adni magára, de a két év alatt szemmel láthatóan elkényelmesedett. A haverom el is hidegült tőle, ezért szakítottak. Azóta néha látom a csajt, összeszedte magát, fogyott is, stb. Jót tett neki a változás. Úgy látszik dobni kellett ahhoz, hogy ráébredjen, hogy ő is pótolható és jobb lesz ha igyekszik.
2013. máj. 31. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:
46%
Ha haverodnak esze van, ott hagyja ezt az igénytelen, dagadt, bunkó luvnyát! 2 hónap szex nélkül, úristen el se tudom képzelni, h bírja!
2013. máj. 31. 12:58
 19/22 anonim ***** válasza:
szia! na mi történt azóta? :)
2013. szept. 10. 01:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Szétmentek és összejött egy csajjal a teremből. Mindig is mondtam,a legjobb, ha hasonló partnert választ az ember.:)
2013. szept. 22. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!