Mitől lehet, hogy a ciklus második felében minimális rózsaszínes folyásom van szex után?
Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 18:47
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem nem,ha fel lennék fázva, akkor a ciklus első felében is lenne problémám, vagy nem jól gondolom?
2008. aug. 22. 21:32
4/4 A kérdező kommentje:
Méjus 25. én voltam dokinál, akkor megemlítettem neki ezt is, és kaptan norculot nevű gyógyszert. Egy hónapig nem volt gond. Utána már igen. Ha lenne méhszájsebem akkor neki látnia kellett volna. Igazából nem mondott semmit 5 napig szedtem napi 3 szemet ebből a gyógyszerből és ennyi volt. Most még van számításaim szerint 6 napom a menzesig, ha elmúlik, kérek időpontot és visszamegyek, mert ez engem idegesít.Csak azt nem értem, hogy miért csak a ciklus második felére jellemző ez? A méhszájseb is okozna problémát ciklustól függetlenül nem? Lehet, hogy valami hormonprobléma?
2008. aug. 23. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!