Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekik sikerült, akkor miért ne sikerülhetne bárkinek?
Annyira sok itt a szitkozódó kérdés/komment, hogy mennyire felszínesek a nők, és hogy csak az adonisz testű hímekkel hajlandóak szóba állni. Ahelyett hogy itt siránkoznak és sajnáltatják magukat egyesek, miért nem tesznek valamit a saját érdekükben?
Szépség és a szörnyeteg :) teljesen olyan :)
Amúgy ha a pasi ledob még pár 10 kilót, akkor ő is jól fog kinézni, mert alapból karakteres arca van
Azt mondják,hogy a srácnak sok pénze van....
Most már nem érdemes velük foglalkozni.Mert csak sírnak és szitkozódnak.Ahelyett,hogy tennének valamit
Ez a sztori olyan, mint én meg random bármelyik exem, csak én nem vagyok/voltam anorexiás, meg ilyen szép arcom sincs. Viszont nálam a pasi 100kg fölött kezdődik és szeretem, hogy puhos.
A kérdésre válaszolva: Akik itt sírnak azoknak ez a legfőbb szórakozásuk. Könnyebb másokat okolni a saját hülyeségük miatt, aztán csodálkoznak hogy kiszárad a farkuk úgy, hogy még egy nő se érintette meg az anyjukon kívül. Szerintem az ilyenek megérdemlik, hogy így végezzék és örök életre egyedül maradjanak.
Aki pedig képes változtatni vagy pozitívan állni a helyzetéhez, az úgy is fog magának párt találni.
Millióból egy ilyen van aztán azt kiemelik és évekig hordozzák körbe, hogy reményt adjanak a dagadtaknak meg a gyomorbajosoknak.
Tipikusan mint mikor ugyanazt az egy sztorit halljuk a csóróról aki meggazdagszik önerőből. Egy-két ilyen volt az utóbbi 70 évben és persze máig ezeket hozzák fel példának. Ja persze lehetséges, csak 1.nem valószínű 2.kicsi az esélye.
Itt meg a csávónál valszeg befigyel a 22 centis, meg arca is már jól nézhet ki. Így meg könnyű pláne úgy hogy a csaja is problémás kajálás téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!