Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Készpénznek vesz a barátom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készpénznek vesz a barátom! Hogy keltsem fel jobban az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, csak mintha mostanában kezdene kicsit "eltunyulni" olyan szempontból, hogy tudja hogy szeretem, ezért nem is nagyon töri már magát értem. Ezen valahogy változtatni kellene. Minden ötletet és tanácsot szívesen fogadok, akár privátban is!

(És lányok, mindenféle női praktikára is kíváncsi vagyok.)

Kösziköszi ;)

23/L

2013. jún. 4. 22:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező: márpedig praktikákkal, ultimátummal nem fogod ráébreszteni. Az egyetlen, de tényleg az egyetlen "taktika", amiből értenek, ha tényleg otthagyod. Komolyan. Akkor észbe szoknak kapni.

De ez megelőzhető, ha normálisan meg tudjátok beszélni, de egy pasinak tényleg nagyon konkrétan a szájába kell rágni, hogy mit vársz, és ami nagyon fontos, hogy ha csinálja, akkor kapjon megerősítéseket (olyan dolgokat, ami meg neki fontos), mert különben hamar abbahagyja!

2013. jún. 4. 22:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak más a szeretetnyelvetek...

[link]

Olvassátok el az Egymásra hangolva c. könyvet, tanulságos!

2013. jún. 4. 22:50
 23/24 anonim ***** válasza:
44%

Ez a kérdés engem is baromira foglalkoztat,mert a párom marhára élvezi,ha kényeztetem/meglepem valamivel,de egy nyamvadt masszírozásért már 3 hónapja könyörgök...

22L

2013. jún. 4. 23:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Ne női praktikázz. Először javaslom, hogy beszéld meg vele. De úgy komolyan. Ha nem használ, akkor add a tudtára hogy elveszíthet, nálam ez mindig bejött. Néha kicsit emlékeztetni kell, hogy törődést igényeltek. De ne mindenféle szappanoperás női fortéllyal, ami csak ront a helyzeten. Lehet hogy nála változott valami, talán azért jobb beszélni róla.
2013. jún. 5. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!