Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készpénznek vesz a barátom! Hogy keltsem fel jobban az érdeklődését?
Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, csak mintha mostanában kezdene kicsit "eltunyulni" olyan szempontból, hogy tudja hogy szeretem, ezért nem is nagyon töri már magát értem. Ezen valahogy változtatni kellene. Minden ötletet és tanácsot szívesen fogadok, akár privátban is!
(És lányok, mindenféle női praktikára is kíváncsi vagyok.)
Kösziköszi ;)
23/L
Kérdező: márpedig praktikákkal, ultimátummal nem fogod ráébreszteni. Az egyetlen, de tényleg az egyetlen "taktika", amiből értenek, ha tényleg otthagyod. Komolyan. Akkor észbe szoknak kapni.
De ez megelőzhető, ha normálisan meg tudjátok beszélni, de egy pasinak tényleg nagyon konkrétan a szájába kell rágni, hogy mit vársz, és ami nagyon fontos, hogy ha csinálja, akkor kapjon megerősítéseket (olyan dolgokat, ami meg neki fontos), mert különben hamar abbahagyja!
Lehet, hogy csak más a szeretetnyelvetek...
Olvassátok el az Egymásra hangolva c. könyvet, tanulságos!
Ez a kérdés engem is baromira foglalkoztat,mert a párom marhára élvezi,ha kényeztetem/meglepem valamivel,de egy nyamvadt masszírozásért már 3 hónapja könyörgök...
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!