Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készpénznek vesz a barátom! Hogy keltsem fel jobban az érdeklődését?
Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, csak mintha mostanában kezdene kicsit "eltunyulni" olyan szempontból, hogy tudja hogy szeretem, ezért nem is nagyon töri már magát értem. Ezen valahogy változtatni kellene. Minden ötletet és tanácsot szívesen fogadok, akár privátban is!
(És lányok, mindenféle női praktikára is kíváncsi vagyok.)
Kösziköszi ;)
23/L
2.
Látszik is h nincs barátnőd. Akkor tudnád h nem szabad természetesnek venni h van. És ez fordítva is igaz a nőre. Mi a párommal 3 év után is minden nap mondjuk egymásnak h szeretlek, ölelkezünk, közös programot csinálunk, néha csak úgy meglepjük a másikat egy kis valamivel..... stb
# 2: Örülhetsz is, hogy nincs barátnőd, mert a kapcsolatért bizony "dolgozni" kell (mindkét félnek).
És attól nem a nőnek lesz jobb, hanem mindkét félnek!
Kérdező: szerintem egyszerűen mondd el, hogy pontosan milyen igényeid vannak. Ne azt, hogy foglalkozzon veled többet, mert attól nem fogja tudni, mire vágysz! Kezdjetek el újra randizni. És persze neked is meg kell ám újulni, nem csak neki! :)
Tőlem garantáltam nem kapnál 100 évig se egy csokit, ha ezzel nyaggatnál.
Egy biztos társnak minek udvarolni? Pont az a jó benne, hogy lehet rá számítani az ilyen segnyalás mellőzése nélkül is!!!!!!
8
Pont ezért mert lehet h ez a biztos társ megunja h le sincsen szarva a feje, gondol egyet és elhagy a csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!