Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Készpénznek vesz a barátom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készpénznek vesz a barátom! Hogy keltsem fel jobban az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást, csak mintha mostanában kezdene kicsit "eltunyulni" olyan szempontból, hogy tudja hogy szeretem, ezért nem is nagyon töri már magát értem. Ezen valahogy változtatni kellene. Minden ötletet és tanácsot szívesen fogadok, akár privátban is!

(És lányok, mindenféle női praktikára is kíváncsi vagyok.)

Kösziköszi ;)

23/L

2013. jún. 4. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Jah és sztem ha szeretek valakit akkor nem seggnyalás mg erőfeszítés figyelni rá és törődni vele.
2013. jún. 4. 22:16
 12/24 anonim ***** válasza:
49%
Elhagy, mert nem kap csokit? Normális az ilyen? Kellene a fenének!
2013. jún. 4. 22:17
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

12

Nem egy kib.szott csokiról van szó???? Ilyen nehéz a felfogásod??? Tudod h mi az az odafigyelés???? Törődés???? Attól még pont le szarhatja h vesz neki egy csokit.

2013. jún. 4. 22:18
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Bocs az első mondat elé ? helyett !!!!!!
2013. jún. 4. 22:19
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem a csokin van a hangsúly, hanem a gesztusokon. És én is örülök hogy nincs barátnőd, sajnálnám szegényt :)
2013. jún. 4. 22:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Tuskók mellé nem is való barátnő,szóval mindenkinek szerencse,ha az ilyennek nincs.

A kérdésre válaszolva,először is higgadtan közöld vele,mit szeretnél tőle,milyen dolgokat tegyen meg a kapcsolatért,és persze arra is kérdezz rá,szerinte Neked miben kéne változnod,vagy neki van-e gondja a kapcsolattal.Ha ezt megtudjátok értelmesen beszélni,utána mindkettőtöknek tennie kell valamit,hogy erősödjön a kapcsolat.Fontos a megfelelő kommunikáció,hogy ne támadd le,ne nyávogj,légy vele egyenes és őszinte,a hülye praktikákat meg játszmákat pedig felejtsd el.

2013. jún. 4. 22:25
 17/24 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Kifogott halat nem kell etetni! :D

Viccet félretéve, én nem szeretem az olyan nőket akik mindent a férfitól várnak, gondolom már együtt vagytok egy ideje, az udvarláson már túl vagytok. A kapcsolatért neked is tenned kell, nem csak a férfinak. Te is meglepheted egy kis vacsival, esetleg valami programmal, aztán lehet észbe kap és ő is megújul. Egy komoly kapcsolat, házasság nem abból áll, hogy az egyik fél támasztja az elvárásait, a másik meg élete végéig töri magát érte.

26F

2013. jún. 4. 22:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem arról szól, és nem is gondoltam ilyet. Inkább úgy érzem, mintha egy ideje én többet tennék ezért a kapcsolatért, mint ő. Ezért kívánnám ráébreszteni, hogy elveszíthető vagyok. Ha pedig ezek hatására sem lesz semmi változás, akkor ennek vége lesz.
2013. jún. 4. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
# 17: Ebben igazad van, de hidd el, egy elkényelmesedett pasi nem veszi a lapot ennyiből! Én a házasságomat próbáltam úgy menteni, hogy a seggét kinyaltam a férjemnek, hogy kapja már észbe magát - erre még jobban elkényelmesedett. Most válunk.
2013. jún. 4. 22:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi sem kedveskedünk egymásnak semmivel sem, de odafigyelünk egymásra. Nem kell ahhoz semmit sem venni/adni. Viszont volt olyan időszak nálunk is hogy ő azt hitte hogy nem érdekel, és elkezdett nyavalyogni hogy nem is figyelek rá, stb...

Attól hogy nem nézek a szemébe mikor hozzá beszélek, minden egyes szavára figyeltem. Rá másnapra ugyanez az eset történt meg, csak fordítva, és akkor 5-ször kellett újra feltennem a kérdésem. Ez volt az egyik olyan pillanat mikor felhívtam a figyelmét (persze kedvesen, mosolyogva) arra hogy amit az én fejemhez vágott, az valójában rá igaz. Több különböző eset is volt, és végül belátta hogy én figyelek rá, és törődök vele, csak épp nem mutatom ki. Nem is nagyon tudom. Viszont hosszas beszélgetések után rájött hogy mik azok amikkel próbálom ezt jelezni, és most már észre is veszi, és boldogan éldegélünk. ^^

2013. jún. 4. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!