Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom 5év együttlét után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 5év együttlét után megvert. Először fordult elő, mit tegyek?

Figyelt kérdés
5éve vagyunk együtt,szoktunk veszekedni de egyébként nagyon jó a kapcsolatunk,szeretjük egymást és most költöznénk külön a szülőktől.Múlt héten azonban odáig fajult a veszekedés-amit én kezdtem,sértegettem-hogy a hajamnál fogva ráncigált le az ágyról a földre és ott többször belém rúgott.Sokkot kaptam alig tudtam levegőt venni,ő is kiborult,nagyon megbánta azóta egyfolytában mondogatja hogy soha többé nem tenne ilyet.És tudom hogy nem ilyen,de nem tudom mit tegyek.Egyszer még megbocsátható(pláne ennyi év után) vagy hagyjam el??Segítsetek!
2013. jún. 4. 17:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire ne akarj megbocsátani! Mi értéke van egy ilyen pasinak? Ez egy szánalmas gyökér! Gerince pudingból van! Semmit sem képes elérni, azért fordul erőszakhoz!! Egy féltékeny barom állat, nem több. Ha meg is tudnál neki bocsátani, minek? Mit nyersz vele? Lófszt se
2013. jún. 4. 17:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem most azonnal hagyd ott. Lehet hogy pár évig még semmi, aztán egyszer megint összevesztek és törött bordával mész a kórházba. Vagy lila szemmel dolgozni.

Ha valaki egyszer képes ilyenre, az máskor is meg fogja tenni.

2013. jún. 4. 17:42
 13/20 anonim ***** válasza:
49%

> a hajamnál fogva ráncigált le az ágyról a földre

> és ott többször belém rúgott.

Ha szabad megkérdeznem, mivel hergelted fel ennyire?

Heteken, hónapokon keresztül szemétkedtél, gennyeskedtél, vagy csak egy aprósággal kezdődött "spontán" veszekedés közben mondtál olyanokat, ami ezt váltotta ki belőle?

Utóbbi esetben mindenképpen hagyd el, mert ki tudja mi lesz legközelebb... Könnyen agresszív barommá válhat.

2013. jún. 4. 17:43
 14/20 anonim ***** válasza:
Úgyse fogod kirúgni, mert túl jól néz ki ahhoz. Ő pedig meg fog verni újra és újra. Meg is érdemled.
2013. jún. 4. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért abba gondolj bele, hogy ha vele maradsz, lesz gyereketek, akkor őt is ugyanúgy verni fogja. Milyen jó lesz majd neki.
2013. jún. 4. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:

"Úgyse fogod kirúgni, mert túl jól néz ki ahhoz. Ő pedig meg fog verni újra és újra. Meg is érdemled."

Kizártnak tartom, hogy jól nézzen ki. Jó külsővel ennyire lúzer csak nem lehet a pasi...

2013. jún. 4. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:
hagyd el! Én a helyedbe feljelentettem volna ha egyszer megtette mi a garancia hogy többször nem fogja lehet hogy nem most fog megütni újra mert megbánta bűneit de mondjuk egy öt év múlva mi lesz a garancia hogy nem fog bántani újra? Eggyáltalán mivel idegesítetted fel így hogy ezt érdemelted? jah és még nehogy te védd őt!! Egy szánalmas gyökér aki nőket bánt!!
2013. jún. 4. 18:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék ezután megbízni benne, felmerülne bennem, hogy ha egyszer megvert lehet másszor is megtenné hirtelen felindulásból. És ahogyan leírtad nem is akárhogyan tette. Ha meg is bocsátasz szerintem egyenlőre nem kellene összeköltöznötök.
2013. jún. 4. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha nem hagyod el az az emlék akkor is benned marad.

Majd jönnek újabb veszekedések, te pedig rettegni fogsz, hogy vajon újra megtörténik-e.

Szerintem lehetetlen egy ilyenen túllépni, főleg hogy elég durván bánt veled.

2013. jún. 4. 21:14
 20/20 anonim ***** válasza:
En is ot eve vagyok egyutt a baratommal, de te remelem otthagytad azonnal! En sajnos ezt n tettem meg ket evvel ezelott.. Pedig akkpr "csak" a mellkasomra terdelt ra es ugy adptt kisebb pofonokat. Azota mar rendszeresen uti a labam a vallam okollel sot meg a fejem is hatul. Az ujjamat is kicsavarta ,ami meghuzodott. Sajnos meg nem tudok szabadulni, de nemsokara sikerulni fog! :-) Bizok benne nagyon!
2014. aug. 30. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!