Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak, vagy ne? Mit tanácsoltok?
Negyvenes nő vagyok, majd húsz éve házas. Van egy nagy fiúnk. A házasságom úgy indult, mint a romantikus filmekben szokott. Aztán szép lassan ugye a szerelem átalakult szeretetté, de mára már úgy érzem ez sincs meg. A férjem egy munkamániás, alig van a családjával, ha otthon is van, akkor úgy érzem csak nyűg. Figyelmetlen, hanyag, trehány. És nem utolsósorban az ágyban sem jó már nekem vele. Amikor megismertem egy csupaizom ember volt, most eléggé el van hízva. És mintha valahogy kiábrándultam volna belőle. Gondolkoztam a váláson, de akkor nagy törést okoznék a gyermekünknek, aki nagyon ragaszkodik az apjához, és a köztünk lévő feszültségből Ő nem igazán érzékel semmit. Mégis mit tegyek? Próbáljam meg még is milyen nélküle? Vagy tűrjek, nyeljek le mindent, hogy a gyermeknek jó legyen?
Köszönöm, hogy végigolvastad.

Nos ott rontoddal el, hogy az izomzatod nézted a házaság előtt benne, ami köztudottan idősebb korra hájjá alakul át. Ezért jók a vékony srácok, mert azok idős korukra is fittebbek maradnak.
Szóval ha az ágyban sem jó már vele, akkor az csak szenvedés lesz, és a problémák még jobban előjönnek, úgyhogy szerintem válj el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!