Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak, vagy ne? Mit tanácsoltok?
Negyvenes nő vagyok, majd húsz éve házas. Van egy nagy fiúnk. A házasságom úgy indult, mint a romantikus filmekben szokott. Aztán szép lassan ugye a szerelem átalakult szeretetté, de mára már úgy érzem ez sincs meg. A férjem egy munkamániás, alig van a családjával, ha otthon is van, akkor úgy érzem csak nyűg. Figyelmetlen, hanyag, trehány. És nem utolsósorban az ágyban sem jó már nekem vele. Amikor megismertem egy csupaizom ember volt, most eléggé el van hízva. És mintha valahogy kiábrándultam volna belőle. Gondolkoztam a váláson, de akkor nagy törést okoznék a gyermekünknek, aki nagyon ragaszkodik az apjához, és a köztünk lévő feszültségből Ő nem igazán érzékel semmit. Mégis mit tegyek? Próbáljam meg még is milyen nélküle? Vagy tűrjek, nyeljek le mindent, hogy a gyermeknek jó legyen?
Köszönöm, hogy végigolvastad.

nah ezt mi úgysem mondhatjuk meg!
elősször beszélgess a pároddal, hiszen az a titkea mindnnek, mojatok el egymásnak mindent!
csaináljatok közös programokat!
meg ilyenek, ha akkor sem érzel semmit akkor majd tudod, h. mi a helyes út(de ezt mi úgysem tudjuk helyetted eldönteni)
a gyerek is nagy szerepet játszik ebben, de csak azért mert ő van nektek azért nem kell tűrni, meglehet azt oldani máshogy is!
nem tudok értelems tanácsot adni neked, csak azt mondom, h. válaszd azt az utat, ami neked és agyerekednek a a legjobb!lehet, h. sak elhanyagolva érzed magad!
nem tudok sajnos segíteni, EZT CSAK TI TUDJÁTOK MEGOLDANI!
BESZÉLJETEK!

szerintem beszélj vele őszintén ezekről!
Ha meg nem érdekli, akkor tarts egy szeretőt!

14:24esnek igaza van!kicsit gondold magad az ő helyébe, gondolt át neki mi lehetnek a problémái!
Aztán üljetek le, beszéljétek meg, beszéljétek át rendesen!Szerintem ilyen dolgok miatt nem szabad csak úgy eldobni egy 20 éve felépített kapcsolatot!Mással sem lesz jobb hosszú távon!BESZÉLJETEK!!!!

sztem ne válj el még, csak ijessz rá. úgylátszik ő úgy gondolja, hogy úgysem mersz lépni, a hosszú évnyi házasság és a gyerek miatt. ijessz rá, hogy komolyan elgondolkodjon azokon, amiket kérsz tőle.
de vigyázz, necsak követelődzés legyen, hanem segíts neki teis, hogy tudjon változtatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!