Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Váljak, vagy ne? Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váljak, vagy ne? Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Negyvenes nő vagyok, majd húsz éve házas. Van egy nagy fiúnk. A házasságom úgy indult, mint a romantikus filmekben szokott. Aztán szép lassan ugye a szerelem átalakult szeretetté, de mára már úgy érzem ez sincs meg. A férjem egy munkamániás, alig van a családjával, ha otthon is van, akkor úgy érzem csak nyűg. Figyelmetlen, hanyag, trehány. És nem utolsósorban az ágyban sem jó már nekem vele. Amikor megismertem egy csupaizom ember volt, most eléggé el van hízva. És mintha valahogy kiábrándultam volna belőle. Gondolkoztam a váláson, de akkor nagy törést okoznék a gyermekünknek, aki nagyon ragaszkodik az apjához, és a köztünk lévő feszültségből Ő nem igazán érzékel semmit. Mégis mit tegyek? Próbáljam meg még is milyen nélküle? Vagy tűrjek, nyeljek le mindent, hogy a gyermeknek jó legyen?

Köszönöm, hogy végigolvastad.

2009. okt. 7. 14:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

nah ezt mi úgysem mondhatjuk meg!

elősször beszélgess a pároddal, hiszen az a titkea mindnnek, mojatok el egymásnak mindent!

csaináljatok közös programokat!

meg ilyenek, ha akkor sem érzel semmit akkor majd tudod, h. mi a helyes út(de ezt mi úgysem tudjuk helyetted eldönteni)

a gyerek is nagy szerepet játszik ebben, de csak azért mert ő van nektek azért nem kell tűrni, meglehet azt oldani máshogy is!

nem tudok értelems tanácsot adni neked, csak azt mondom, h. válaszd azt az utat, ami neked és agyerekednek a a legjobb!lehet, h. sak elhanyagolva érzed magad!

nem tudok sajnos segíteni, EZT CSAK TI TUDJÁTOK MEGOLDANI!

BESZÉLJETEK!

2009. okt. 7. 14:22
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Te olyan vagy (külsöleg) mint 20 éve? Ha nem dolgozna, lenne elég pénzetek mindenre? Te dolgozol? Te ugyanolyan lelkes vagy az ágyban, mint 20 éve - vagy csak éppen ö van kéznle, és jobb, mínt a semmi?
2009. okt. 7. 14:24
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

szerintem beszélj vele őszintén ezekről!

Ha meg nem érdekli, akkor tarts egy szeretőt!

2009. okt. 7. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
EGyetértek az előttem kérdezővel. :) Mért állsz eleve úgy hozzá, hogy vagy tűrsz, vagy elmész? Teszel azért, hogy jobb legyen és újra egymásra találjatok. Nyilván ez lenne a legjobb. Főleg, hogy nem írtad, hogy lenne más aki miatt kísértésbe estél volna, vagy akit szeretnél. Akkor nem lenne jobb újra a férjedet szeretni. Menjetek el ketten pszichológushoz, vagy csak gondolkozz el azon, hogy mért vagy teljesen kiábrándulva belőle. Nem iszik, nem ver, stb. Lehet hogy magaddal van bajod, csak rá vetíted ki. Ő meg ezt érzi és ha a munkájába menekül (mert mint mondod mániákus) annak nem gondolod, hogy te is vagy az oka? Nem lehet úgy élni, hogy csak elvárások vannak feléd, nem csodálom, hogy a férjed megzombult egy kicsit. Próbáltad már átérezni, hogy mekkora teher van rajta és jóindulatúan hozzáállni. Gyengéd vagy vele, vagy csak elvársz? Hümm?
2009. okt. 7. 14:29
 5/14 anonim ***** válasza:
A kérdőjelekkel hadilábon állok :D Remélem érthető.
2009. okt. 7. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:

14:24esnek igaza van!kicsit gondold magad az ő helyébe, gondolt át neki mi lehetnek a problémái!

Aztán üljetek le, beszéljétek meg, beszéljétek át rendesen!Szerintem ilyen dolgok miatt nem szabad csak úgy eldobni egy 20 éve felépített kapcsolatot!Mással sem lesz jobb hosszú távon!BESZÉLJETEK!!!!

2009. okt. 7. 14:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy csak én hozhatok döntést. Csak feltettem a kérdést, hogy Ti mit tennétek az én helyemben? A második válaszadónak mondom/írom/, hogy én hála Istennek jobban nézek ki mint húsz éve, és dolgozom. A pénz meg nem minden.
2009. okt. 7. 14:35
 8/14 A kérdező kommentje:
Az előbb lemaradt: nagyon sokszor leültünk beszélgetni, elmondtam neki, hogy mik a gondjaim, min szeretném, ha változtatnánk. Vagy kössünk kompromisszumot. Mindig oda lyukadt ki, hogy igen, igazam van, ez így nem mehet tovább. 1-2 hét után mintha mi sem történt volna. Tudom, hogy nagy teher van rajta, amit tudok leveszek a válláról. De én sem a lábamat lógatom egésznap.
2009. okt. 7. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

sztem ne válj el még, csak ijessz rá. úgylátszik ő úgy gondolja, hogy úgysem mersz lépni, a hosszú évnyi házasság és a gyerek miatt. ijessz rá, hogy komolyan elgondolkodjon azokon, amiket kérsz tőle.

de vigyázz, necsak követelődzés legyen, hanem segíts neki teis, hogy tudjon változtatni.

2009. okt. 7. 14:45
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem adj még neki egy utolsó esélyt. Mondd el neki tisztán, hogyha nem fog megváltozni te elválsz tőle, mert így nem vagy boldog. Ha ez sem hatja meg, akkor megérdemli, hogy mást keress helyette. És csak a gyerek miatt ne tűrj el semmit. Ha úgy érzed te megtettél mindent azért, hogy rendbehozd a kapcsolatotokat,de ő nem hajlandó tenni bármit is, akkor fontold meg a válást...
2009. okt. 7. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!