Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekkel párt találni?
Nemár!! Az a te kérdésed volt?? Mármint, az, amelyikben azt írta a kérdező, hogy minden pénzét elveszi a férje? A gyest is meg mindent? Bár ott ha jól emlékszem, csak egy gyerek volt.
Mindenesetre ne haragudj, hogy így neked támadtam. :-/
Tényleg a legjobb a válás, de fogadd meg amit a többiek mondanak, meg amit én is fogok most. Képezd át magad, vagy végezz el egy szakmádon belüli kiegészítő képzést, amivel többet tudsz keresni és csak azután válj el.
Először elköltöm a saját pénzemet és utána kérek tőle. Így vagyunk. Azt nem írtam, hogy még gyesen vagyok őszig, így az én pénzem nem sokra elég ugye.
Igen, tudom, ismerem a szakmám hátrányait sajnos. Gondolkodom, mit is tehetnék.
Jelekh:
Ez is egy megoldás, szerintem és adott esetben nem is rossz, akár jó is kisülhet a dologból.
Szerintem az nem én voltam. Én nem haragszom, megértem, elég sok nő jódolgában "hülyül meg".
Nem csak szeretőre lenne szükségem, bensőséges társas kapcsolatra lenne igényem, egy hébehóba szex nem oldaná a magányomat.
Kérdező, tudsz angolul?
A magányodról nem hiszem, hogy a férjed tehet... Ha tudsz angolul, akkor tudok ajánlani egy nagyon jó ingyenes könyvvet.
Persze, de épp ez a jó benne, szeretőt olyat keresel, amilyen neked megfelel. Szóval nem egy akármilyen pasit, hanem valakit, akivel később többet is el tudsz képzelni. Senki sem úgy indít, hogy nekem azonnal komoly kell és már másnap vérkomoly minden, gondolom a férjeddel sem így indultatok. :-)
Hagyd, hogy ezek a dolgok kialakuljanak.
Lehet, hogy menni fog, nem hosszú a könyv, és nem használ bonyolult nyelvezetet, szerintem szótárral menni fog. Amúgy le lehet fordítani szabadon, én tervezem is csak most nincs rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!