Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy fiatal nőnek gyerekkel párt találni?
Figyelt kérdés
Ugy értem,hogy a férfiak mernek kezdeni olyan nőval,akinek már van egy gyereke,és persze nem ugy lett terhes,hogy fűvel,fával összefeküdt,hanem egy nagyon komoly kapcsolatból lett tervezett baba,csak a kapcsolatuk sajnos megromlott.2009. júl. 15. 06:07
1/6 anonim válasza:
Férfit biztos találsz nem is egyet,aki mer kezdeni gyerekes nővel.De az már nem biztos,hogy együtt is akarnak élni veled,és nevelni a gyerekedet.Ilyen férfi elég ritka.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Illetve azt gondolom, hogy nagyobb esélyed van egy olyan férfinál, akinek szintén van gyereke vagy idősebb és nincs gyereke, így a tiédet jobban elfogadná sajátjaként. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de szerintem a legtöbb 20-27 éves fiú nem kezdene olyan nővel, akinek gyereke is van, mert simán találnak olyat, akinek nincs. Egy picit idősebb, tapasztalatabb férfit keress, mert ők jobban megértenének. Szerintem.
3/6 anonim válasza:
Igen, letezik ilyen! Az en parom is ilyen :)
A lanyom mar 8 eves volt amikor ossze jottem a parommal. A lanyom sokkal jobban szereti a paromat, mint a sajat apjat. De ez mas tema.
Az ismeroseim kozott is van ilyen pelda.
Ugy hogy fel a fejjel! ;)
32/N
4/6 anonim válasza:
Van rá esély! Én is egy olyan nővel vagyok együtt már 2 éve akinek van egy gyereke, és nem tőlem.
5/6 anonim válasza:
hát én úgy látom, a környezetemben, h a fiatalon gyereke nőknek nehezebb dolguk van, de persze nem lehetetlen. csak sok férfit elriaszt a gyerek, főleg hogyha még fiatalok, mivel a nő is az.
6/6 anonim válasza:
Az én anyukám is úgy talált újra pasit magának, hogy elvált egygyerekes anyuka volt. A pasi bevállalta. :) Ő vakart ki minket a sz*rból. Hálásak lehetünk érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!