Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal vagyok, tudom, de szeretnék párt találni. Egy helyes korombeli fiút keresek? Milyen oldalakra érdemes regisztrálni? Egy fiú.
én úgy veszem ki hogy te egyáltalán nem vagy meleg legalábbis nem 100% divatból ne legyél meleg
mostkom másra is alapozod ezt az életet vagy csak arra h nem tetszik a vagina?
ez egyáltlaán nem mond semmit vannak nők akiknek nem tetszik a nagy eres szőrös kolbász és vannak férfiak akiknek nem tetszika szőrös nyílt seb :/ ettől még nem homoszexuálisak
Lehet hogy így van, és nincs sok olyan meleg srác aki érzelmileg lenne benne egy ilyen kapcsolatban, de én azt mondom fel a fejjel és kitartás, ha a fiúk jobban vonzanak, keresgélj még, mondanám hogy menj el melegbárba mert ott lehet ismerkedni...de legtöbbjük nem épp egy érzelmekkel teli kapcsolatra mennek :S Jártam/járok melegbárba néha (lány létemre) és nekem ez esett le, illetve a meleg ismerőseim közül is. Én is várok egy olyan srácra aki nem csak szexre hajt, megértő, és úgy tudna szeretni ahogy vagyok...De eddig mindig melléfogtam, de nem adom fel, egyszer csak eljön. :) (17 vagyok remélem még nem túl "öreg ehhez"xD)
Szóval te is vegyél egy kis erőt. ^^
Sajnos ennél többet nem tudok mondani. Sok sikert!
ne kiabáld el hogy buza vagy
ilyen korban lehet h csak a hormonok miatt érzed magad kétesnek kinőheted.
gondolj a szüleidre én tuti kiakadnék ha a fiam azt mondaná h meleg ráadásul valójában nemis biztos hogy az :P és utána jönnek a problémák várj még egy kis időt ok?
kom lehet h kinövöd ez ien kamaszkori ingadozás ritka de megeshet bárkivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!