Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal egy 24 éves sráchoz egy 15 éves lány? Nem meredek kicsit ez a korkülönbség, mint a Duna-part?
Én tettek fel egy kérdést, link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85988..
A pasik éretlenségére hivatkozva választanak a lányok 10 éves korkülönbséggel partnert maguknak.
A lányok és a pasik hogy állnak ezzel?
Nemet és kort is írjatok legyetek olyan kedvesek.
nem akarom 2 hónap múlva olvasni azt a kérdést hogy:
"miért nem vesz rólam tudomást? mintha nem is lennék..
amugy én 15L ő 24F"
A kérdésemnél írtam egy linket, olvassátok végig.
24 éves pasi létemre a korosztályombéli lányoknak mind 30om túli pasijaik vannak, s amikor középiskolába jártam sokaknak főleg az osztálytársnőimnek, akik akkor 14-15 évesek voltak majd' mind 25ön túli barátaik voltak.
Sosem ment a csajozás, mert jelen pillanat a kis pisis 12.13 éveseknek kellek.
2001-ben kezdtem anno a közép sulit, azóta végeztem, de a helyzet most sem változott.
Másnak lehet akár 30-on túl is 14 éves csaja, de én meg elmehetek a p*csába ha korombelit akarok.
És a 10-en éves fruskák azt vélik, érettebb egy 20-éves. Mert egyezik a gondolkodásuk --> vagy a pasi szellemi szintje egy 14-15 éves lányéval egyenlő??? Döntse mindenki el maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!