Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'96. ban születtem, lány vagyok, van egy fiú ismerősöm '98-as, túl sok lenne a korkülönbség, ha járnánk?
Igen. Én 85-ös vagyok, ismerkedünk? xD
Dehogy, csak egy kicsit sok, mert te még nem akarsz ő meg akar d.gni.
a gyakorikérdések.hu arra a célra jött létre,hogy amit máshol nem merünk,azt itt kérdezzük meg.ezért elvárom a normális válaszokat! aki nem tud normális választ adni,kérem ne irjon!
2 év korkülönbség sok,ha a lány az idősebb?
Ha teszik neked, akkor nem sok. Ne azzal törődj, mások mit gondolnak erről. Minél idősebbek vagytok, úgy szólnak meg egyre kevésbé emiatt. De ha tetszik a srác vagy szereted, ne törődj vele ki mit beszél. Mindenki nagyon ért hozzá, hogy belerondítson már életébe, beleüsse olyanba a dolgát amihez semmi köze. De most tételezzük fel, hogy ez a srác lenne az igazi neked. Nem jársz vele, mert hó mit szólnának mások. Majd jársz olyannal, akit mások elfogadnak. Később járni akarnál ezzel a sráccal, mert ráébrednél mit hagytál ki, de akkora az a vonat már elment. Nem mondom, hogy így fogsz járni, de ez is benne van. Ez teljesen normális korkülönbség, még ilyen fiatalon is. Döntsd el te, mi a jó neked.
Sok sikert! :-)
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A NORMÁLIS VÁLASZT!
a gond már csak annyi,hogy nem egy helyen lakunk:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!