Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'96. ban születtem, lány vagyok, van egy fiú ismerősöm '98-as, túl sok lenne a korkülönbség, ha járnánk?
az érettség egyébtől függ nem nemtől a lányok lehet hogy érettebbek ilyen korban de az a különbség tökéletesen elhanyagolható :D
agyjárások:
13 éves lány: jajj én érett vagyok érett pasi kell jujj 17 éves ez kell nekem
17 éves srác: cöh ez a kiscsaj mindent megtesz amit mondok tök befojásolható...
( emiatt ez sem lesz érett kapcsolat.) viszont ha mindketten egykorúak akkor erre több az esély
13 éves lány: jajj szeretlek
13 éves fiú: jajj énis.
13 évesen minek ilyenekkel foglalkozni. Inkább élvezzétek az életet. Lesz még elég időd pasizni, talán meg is fogod unni a sok nyomorékot 8 Tisztelet a kivételnek)
Amúgy 2 év csak most sok, mivel még gyerekek vagytok, még ha nem is érzitek annak magatokat.
Köztem és barátnőm között 3 év korkülönbség van. engem nem zavar és őt sem. Persze nem 96ban születtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!