Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal egy 24 éves sráchoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal egy 24 éves sráchoz egy 15 éves lány? Nem meredek kicsit ez a korkülönbség, mint a Duna-part?

Figyelt kérdés

Én tettek fel egy kérdést, link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85988..

A pasik éretlenségére hivatkozva választanak a lányok 10 éves korkülönbséggel partnert maguknak.

A lányok és a pasik hogy állnak ezzel?

Nemet és kort is írjatok legyetek olyan kedvesek.

2010. máj. 16. 21:21
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Én pl nem akarok összejönni egy 15 évessel sem, csak korábban tettem fel egy kérdést, a link a zöld ablakban van.

Én amerre nézek csak ezt látom, s tényleg a középsuliban akiket ismertem mind 14-17 éves csaj 24-32 éves f@szkalapokkal jártak. Az általánosban???

Életem első szerelme 12 évesen nevezzük A.-nak, na ő is akkor 12 volt, de és ez nem vicc 21 évessel kavart, s ki tudja mit még nem. Lehet, hogy más nem történt, csak a féltékenység váltotta ki bennem a kényszerképzetet. De akkor sem volt jobb a helyzet.

Most 24 vagyok, de a korombeliek 30-on túliakkal vannak együtt, s gyakran már magam selejtnek érzem.

Kész röhej

2010. máj. 24. 22:58
 22/32 anonim ***** válasza:
21%

Nem mind1 egy neked hogy ki hány évessel kavar?!

Inkább a saját szerelmi életedre koncentrálj!

Nixi31

2010. máj. 24. 23:01
 23/32 A kérdező kommentje:

Jah, csak ez a tényező miatt nem találok partnert, mert csak az átlagot tekintve 13-16 éveseknek jövök be. Velük meg nem kezdek.

Ha betöltöm 6 év múlva a 30-at, talán akkor egy komolyabb 24 évessel talán

De mit csináljak addíg???

Bocsánat, talán ezt egy másik platformban kérdezem egyszer...talán.

2010. máj. 24. 23:04
 24/32 anonim ***** válasza:
rohadt sok nekem eddig a MAX. (Ez sem kevés de a max)az az volt h én 13 voltam ő meg 19 de ő gyerekesebb volt én meg éretebb... most 14 vagyok a jelenlegi pasim 17 szóv. ez így már ok de a 15-24 az azért sok...
2010. máj. 24. 23:11
 25/32 anonim ***** válasza:
38%
A legfontosabb a teljes higiénia. A módszer (vagy forma) alkalmazása előtt szükséges a végbélszakasz kitisztítása. Ez történhet egyszerű melegvizes beöntéssel (gyógyszertárban kapható fél literes gumi labdaccsal, vagy beöntő készülékkel). Megfelelhet a bélszakasz melegvizes zuhannyal történő alapos kiöblítése is, ha az illető előtte nem vacsorázott túl sokat.
2010. máj. 24. 23:12
 26/32 anonim ***** válasza:

Szerintem tutira 15-23 év között találod meg a szerelmed. Mert nem te határozod meg hogy mikor, hány éves lányba szeretsz bele. Az jön magától!

Nixi31

2010. máj. 24. 23:14
 27/32 anonim ***** válasza:

ma 23:12

Ezt biztos ide akartad írni ? O.o

2010. máj. 24. 23:18
 28/32 anonim ***** válasza:
63%

sokaknak nem fog tetszeni a válaszom, de bevállalom :)

szerintem tök mindegy. 15 éves korban már nem ültetnek le érte, kivéve, ha pénzt adsz neki. azt 18 fölött teheted meg. a hiba meg nem benned van, hanem a szerencsédben ...

amúgy meg manapság ki nem szarja le. bárcsak nekem is 15 éves barátnőm lenne. a lényeg a szűk punci és a helyes arc :)

amúgy meg a csajok azok, akik rácsodálkoznak, hogy ha már többen átmentek rajtuk, nem kellenek később senkinek ... főleg ha harangozni lehet bennük :S

egy nő kb 25 éves koráig szép és feszes, utána nem nagyon kell már senkinek ... kivéve arra

kövezzetek meg, de a férfiak 90% így gondolkodik

a másik véglet meg az, hogy ideális esetben persze ha minden stimmel és szerelem van mindkét részről, akkor a csaj az, aki nem adja oda magát a faszinak, hosszabb idő elteltével sem, hanem elkezdi feltételekhez kötni, aki ezen felhúzza magát és faképnél hagyja

amúgy meg minél inkább közelítenek a nők a 35-höz, előjönnek azok a tulajdonságok, hogy ágyba bújjanak valakivel a gyerek meg férj meg "főállású" hárpia szerep reményében

25 felett mi az ami egy nőt hajt: ez a szaporodási kényszer utódok létrehozására, biztonság (szociális, anyagi stb)

férfit: szex, szex és szex, persze meg mutasson jól, ne kelljen szégyenkezni a haverok előtt és nem kis mértékben legyen sütnivalója valamennyi, tudja mikor ne szólaljon meg, nehogy égesse magát :S

22/F

2010. máj. 24. 23:32
 29/32 anonim ***** válasza:
78%

Előző: bár van benne igazság, de messze túl durva ez az általánosítás. Csak a személyes ismerőseim közül tudnék hozni példákat ellene jó párat. Óvatosan a sztereotípiakkal én azt mondom...

Egyébként meg:

"Az a rossz hír, hogy itt most bárkinek lehet igaza. Egyéni megitélés kérdése az egész. Ezért téma lezárva és mérlegeljen mindenki önmaga."

+1

2010. máj. 25. 00:41
 30/32 Plaga ***** válasza:

00:41: köszönöm, hogy egyetértesz velem (úgy néz ki legalábbis ahogy elnézem)

Én is 22 vagyok mint a nagyonőszinte ember felül :D Nekem a barátnőm 16 éves. Ebből úgy érzem nem kell ügynek lennie :)

2010. máj. 25. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!