Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal egy 24 éves sráchoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal egy 24 éves sráchoz egy 15 éves lány? Nem meredek kicsit ez a korkülönbség, mint a Duna-part?

Figyelt kérdés

Én tettek fel egy kérdést, link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__85988..

A pasik éretlenségére hivatkozva választanak a lányok 10 éves korkülönbséggel partnert maguknak.

A lányok és a pasik hogy állnak ezzel?

Nemet és kort is írjatok legyetek olyan kedvesek.

2010. máj. 16. 21:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
12%

Tudod nem számít a akor pláne ha a csaj éret..

én 16 éves vagyok de az élettapasztalataim miatt.. 24 éves agyam van... és az érettebb pasikat szeretem..

Ez így van rendjén ..

a szüleim ismernek és tiszteletben is tartják bár féltenek.. megismerik a barátomat és ha megbíznak benne elengednek :)

mert a szerelem csodákra képes..

bár 2 éve nincs senkim mert nagyon megválogatom !

Kevés az a lány aki szép és nem használ ki!

Vigyázz egy 15 éves csaj akik kamaszok.. nem tudják miket beszélnek.. vagy csak hirtelen fellángolásból teszik..

ezért ne lovagold bele magad :)

remélem segítettem.

2010. máj. 16. 22:45
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk nem meredek a Duna-part. Főleg most, hogy árad.
2010. máj. 17. 12:20
 13/32 anonim válasza:
szia.én 17éves vagyok és 13voltam mikor megismerkedtem a jelenlegi barátommal akkor ő 22 volt vártunk mindennel még 14 lettem aztán összejöttünk már 3éve boldogan élünk együtt
2010. máj. 17. 13:36
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Itt nem a pasik értelmi szintjén van a hangsúly, ugyanis minden korosztályban vannak normálisak és érettek, ugyanígy a csajok közül is. Nem kell sokat szépítgetni, de a csajok sajnos elég nagy százaléka aki idösebb pasit keres maga mellé, bizony 20 év alatt van. A válasz rohadt egyszerü, ha a pasi normális keretek közt él, akkor van pénze erre-arra, van autója jobb esetben egy lakása is. Ezek a dolgok sok csajt megvakítanak, vagyis akár tudat alatt is imponálnak nekik. Tapasztalatból beszélek, ugyanis 1,5 éve úgymond, felvitte az Isten a dolgom, tehát azóta elég jól élek és láss csodát, egy kicsivel több pénz, egy jó autó, szebbé vonzóbbá tett. Természetesen, ezen lányok többsége elég komolytalan így csak a rövidtávú hódításokban segít igazán, aki komolyan gondol az úgysem ezt nézi.

Tehát, igen, meredek a dolog, ez a korkülönbség ráadásul úgy hogy, ugye a lány 15 évesen még nem egy kifejlett személyiség. Azok a férfiak akik ilyen korkülönbséggel keresnek partnert, félnek a korosztályuktól, kvázi balf@szok. Mert ugye nincs annál nagyobb balf@szság, ha a gyerekfejjel gondolkozó lányokat hódít.

21/f

2010. máj. 24. 22:06
 15/32 anonim ***** válasza:
34%

Halihó.

Nem olvastam minden kommentet végig,s nem olvastam el a linkedet sem,viszont van egy tapasztalatom,amit megosztok veled/ veletek. 18 éves lány vgayok,és 17 éves koromban összejöttem életem nagy szerelmével aki 30 éves. tökéletesen müködött a kapcsolatunk 8 hónapig, ami más külsö dolgok miatt ért végett. a mai napig tudom h mély nyomott hagytam benne,és nem találja a helyét a világban,s ezzel énis igy vagyok.mostanság nem beszélünk. de életem legszebb 8 hónapját tölthettem el egy emberrel akit szerettem.bárhová mentünk senkitöl nem kaptam lenézö tekintetet,és ö sem.jók voltunk együtt.és a lényeg : BOLDOGOK. öszinte volt a mosolyunk a csókunk az egész 8 hónap.

Akkor változott meg bennünk az érzés, h a boldogsághoz,és a szerelemhez annyi a fontos h az a két ember mindent megtegyen a másikért,és szeresse teljes szivéböl.Nem a kor a lényeg,ki hány éves. Nekünk a családban sem volt,egyaránt beilleszkedtünk a másik családjába. Ugyh szerintem mindenki maga dönti el,h mennyi korkülönbség fér bele az életébe,de a boldogságot mért tagadnád meg magadtól, hiába egy tizenvalahány évvel idösebb/fiatalabb valakivel éled át?! Légy boldog Vele! A kor mindegy.

18 L.

2010. máj. 24. 22:20
 16/32 Plaga ***** válasza:
91%
Az a rossz hír, hogy itt most bárkinek lehet igaza. Egyéni megitélés kérdése az egész. Ezért téma lezárva és mérlegeljen mindenki önmaga.
2010. máj. 24. 22:38
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, Én most szembesülök elöször ezzel. 19 éves vagyok, lány de sosem volt 4-5 év kül.-nél több. Most is akivel "elvagyok" 1 évvel fiatalabb Nállam... . Nem hiszem, hogy a kor lenne a lényeg akármelyik részéröl is. Inkább életfelfogás stb.;)
2010. máj. 24. 22:41
 18/32 anonim ***** válasza:

A szerelem a fontos.

15/L

Nixi31

2010. máj. 24. 22:43
 19/32 anonim ***** válasza:
71%
én 17 vok s tetszik egy 22 éves pasi.sztem ez nem olyan meredek
2010. máj. 24. 22:45
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ha elvagytok, akkor hajrá, de tartom magam hozzá, hogy egy 24 éves srácnak sokkal nagyobb a szexuális étvágya, mint egy 15 éves kis csajnak és ez hosszú távon komoly gondokat okozhat a kapcsolatban.

Ha ezen túl tudtok lépni, akkor hajrá. Az átlag házaspárok közt is 6-10 év szokott lenni.

2010. máj. 24. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!