Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekkel nehezen fogok párt találni? Szerintetek?
nemrég lett vége a kapcsolatomnak.van 2 kicsi gyerekem.fogok találni magamnak normális pasit aki elfogad a gyerekeimmel együtt?elsősorban azok válaszát várom akik hasonló cipőben járnak,és tapasztalatból tudnak tanácsot adni.előre is köszönöm.privit is írhattok.
29/N
Igen!
Szinte lehetetlen lesz.Én ismerkedtem egy 22 éves lánnyal,akinek volt egy gyereke.Mit ne mondjak eléggé elrettentő volt.
Hiába mindig ott motoszkált az agyamban végül nem is bonyolódtam bele.
na ez engem is érdekel.
egy cipőben járunk.
anyukám mindig azt mondja:
igen lesz,aki beléd szeret!
második vagyok.
mert sokszor eljárt piálgatni,ide-oda egy héten számtalanszor..mert ő azt gondolta 2 gyerekes apaként ugyanúgy élheti világát mint eddig.
és minden az én vállamra szakadt,borzasztó időszak !!!!!
Nagyon szerelmesnek kellene lennem hogy egy idegen embernek a 2 gyerekét neveljem.Csak is akkor jöhetne szóba,ha még picik a gyerekek és nekem is szülnél egy saját gyereket.De nagyon meggondolnám.Ja és jól kellene ahhoz kinézned nagyon.Bocsi én az igazat írtam,de biztos találsz elöbb vagy utóbb valakit.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!