Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekkel nehezen fogok párt találni? Szerintetek?
nemrég lett vége a kapcsolatomnak.van 2 kicsi gyerekem.fogok találni magamnak normális pasit aki elfogad a gyerekeimmel együtt?elsősorban azok válaszát várom akik hasonló cipőben járnak,és tapasztalatból tudnak tanácsot adni.előre is köszönöm.privit is írhattok.
29/N
ez csak te rajtad múlik :)
nekem is kislányom van na meg egy kisfiam
legalább ez az egy dolog amit jól sikerült csinálnia..
második.
Nekem van 2 lány testvérem,és az egyik egy ideig úgy volt,hogy apa nélkül.
És szerintem ha valaki normális ember,akkor a gyerekeidet is fogja szeretni.
nekem pl nem lenne akadály,sőt szeretem a gyerekeket.
Szóval ez nálam nem téma.Másnál nem tudom.De aki olyan,annak nem lesz baj ez.
15ös vagyok megint.
Csak azért írok megint,hogy a többség itt örülne,ha életében elöször pinát látna,szóval erre ne alapozz annyira.De az tény,hogy sokan vannak ,akik szeretik a másikat úgy is,hogy van mástól gyereke.
De az is,hogy sokat szenvedsz,amire azt megtalálod,aki neked is megfelel,és szeretné a családod is.
Én írnék neked,de attól tartok,nem tetszenék...a legtöbb nőnek sajna nem tetszem.Volt akinek,de attól még kevésnek.
ma 21:03
Miért gondolod hogy csak olyan ír ide aki nem látott pi.nát?Én már jó pár pi.nát láttam és jártam is benne,de akkor sem kellene 2 gyerekes nő ennyi.Had én döntsem már el.Nevetséges...miért baj az neked ha nekem nem kell 2 gyerekes nő?Másnak igen,nekem nem.Az nem jelenti azt hogy nem találhat magának.Most miért hazudjak?Leírtam a véleményem minden rosszindulat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!