Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 gyerekkel párt találni?
Nem lehetetlen csak nehéz.
Én kezdenék veled.Csak akkor ha adsz magadra.Mindig találsz szabad időt amikor magaddal foglalkozol.
Én bevállalnám, ha meg van a közös szimpátia és nem laksz túl messze tőlem. :)
44/F
nézd én két rossz közül választottam, az egyik amiben élsz v. a másik egyedül maradsz
sajnálom, de ha egy férfinek kell választani két nő közül, a gyermektelent v. max. 1 gyerekeset választja
tudod mikor megkapod, hogy bejövök, de a gyerekkel nem tud mit kezdeni, az szar, de nézd igaza van, el kell fogadni
sajnálom ez a valóság és az élet, ezt tapasztaltam N
"Lesz rosszabb is, nyilván, mert egyedül kell a gyermekekről gondoskodnom-a fizikai részét most is én csinálom, de anyagilag is. Sokkal nehezebb ezt meglépni, mint amilyennek tűnik."
Ezért nem szabad úgy belépni egy házasságba, hogy egyedül nem vagy életképes. Akár házasságban maradsz, akár elhagyod, mindenképpen csak egy út van előtted: életképessé válni. Ha nem megy, akkor csak szenvedni fogsz, és függni másoktól. Ergó, kénytelen leszel egy jobb állást találni, különben pokol lesz az életed.
A gyerekkel nem is kell feltétlenül mit kezdeni!!
Nem kell új apukát keresni a gyereknek, van neki igaz. (Abból meg csak egy van). A nőnek pár kell, nem gyerek, vagyis elég, ha a párja nem rühelli a gyerekeket. Annyi az egész, hogy olyan párt kell találni, aki nem túl hiú, és elfogadja, hogy neki a gyerekkel semmi dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!