Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan lánnyal/sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?

Figyelt kérdés
Vagy lenne annyira erős a szerelem iránta, hogy igen?
2009. okt. 7. 12:30
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Ha annyira nagyon megfog... ha azt látom, hogy intelligens, és szellemi társam is tud lenni, akkor talán nem zavarna. Ilyennel még nem találkoztam, de nem zárom ki, hogy létezik ilyen férfi, aki mindemellett szakmunkás végzettségű.

De azt is bevallom (és erre nem vagyok büszke), hogy van benne egy pici előítélet, ez ellen szeretnék küzdeni, mert tudom, hogy nem a diplomától lesz valaki értékes ember. Sőt én magam tapasztaltam meg ezt, volt egy doktorandusz pasim, aki akkor tapló, suttyó paraszt volt, mint hat másik.

Sajnos abban is van valami, hogy a szakmunkásképzőbe se feltétlenül azért megy az ember, mert annyira szeretne egy adott szakmát tanulni, hanem mert egyébként nem érdekli a tanulás, lusta, netán link. (Akinek nem inge, ne vegye magára!) És ezért van az az általánosítás, hogy a szakmunkások bunkó parasztok.

Akikkel eddig én találkoztam (nem túl sok), és mondjuk ismerkedtem (neten) velük, hát nem nagyon akartam kezdeni velük, mert elég műveletlen benyomást keltettek, primitív volt a helyesírásuk és a stílusuk is.

Hangsúlyozom, hogy nem azért, mert szakmunkások, hanem mert zavart, hogy műveletlenek.

Remélem, nem sértettem meg senkit, igyekeztem nem félreérthetően fogalmazni.

2010. aug. 11. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!