Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan lánnyal/sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?

Figyelt kérdés
Vagy lenne annyira erős a szerelem iránta, hogy igen?
2009. okt. 7. 12:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
72%

F/21

Nem is az, de most rágondolok azokra a csaj ismerősökre, akiknek nincs 8 általánosa...

Szinte az összes ku*rva lett:S a fiúk meg már börtönben vagy munkanélküli alkoholisták....

mondom, aki erre nem képes, az általában....

2009. okt. 7. 14:35
 22/41 anonim ***** válasza:
83%

Betegségem miatt egyelőre alkalmatlan vagyok a társasági életre, nem tudok eljárni sehova - így aztán ezekbe az intézményekbe sem. Kicsit elszomorítottak ezek a lenéző kommentek, hiszen attól még, hogy valaki nem járta ki a középiskolát / gimnáziumot /szakmunkást, még foglalkozhat magával odahaza, gondolok én itt elsősorban nyelvekre.

Most ebben a mondatban nem konkrétan rólam lesz szó, de ha egy srác jóképű, tetszik a stílusa, jó vele kommunikálni, meg tudod vele értetni magad, akkor tényleg egy percig is foglalkozni fogsz vele, hogy "hú basszus, tanultabb vagyok, mint ő..." ?. Mai világban már-már azokat nézik le, akik képesek végigszenvedni az egyetemet, hiszen olyan munkalehetőségek vannak, amikre bőven elegendő egy érettségi és még jól is kereshetünk vele. Mindegy, nem áll szándékomban papolni, hiszen én ...

3. éve kezdek bele 11. osztályba és egészségügyi okok miatt nem fejezem be. Roppant mód nem élvezem én se, de majdcsak kigyógyít valaki, de legalább élhetek azzal a tudattal, hogy emberek nagy része lenéz és eldobna papírjai miatt.

19/F

2009. okt. 7. 14:36
 23/41 anonim ***** válasza:
63%

F/21

esetleg van itt olyan, akinek van olyan ismerőse, aki még 8 általánossal se rendelkezik és mégis azt mondja rá, h micsoda rendes ember???

Mert nekem nincs!

2009. okt. 7. 14:38
 24/41 anonim ***** válasza:
52%

19/F-nAk!

Te is olyan vagy, mint a fas*zom!látszik h beteg vagy!

Ha lenne rendes eszed, akkor tudnád, h ezek a kommentek nem neked szólnak! nem akartam, de most már kimondom, h általában a cigányokra jellemző, h nem végzik el még a 8 általánost se, mivel mire oda elérnének, már megvan a gyerek!

A másik hülye is, h ő autószerelő, akkor már több vagy mint egy olyan, mint akinek 8 általánosa sincs!vagy nem???

Mondjuk azt eddig is tudtam, h a szakmunkásoknak kisebbségérzetük van!

2009. okt. 7. 14:44
 25/41 anonim ***** válasza:
74%
Két diplomám van, két hosszú kapcsolatom volt szakmunkásképzőbe járt személyekkel. Az egyik jelenleg is tart, de nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy megállapítsam, hogy nem fog már sokáig tartani. Már szinte állandóan olyan viccekkel jön haza, hogy van egy egyetemista lány, akitől megkérdezték, hogy mennyi 9 x 7, és nem tudta a választ. És egész nap ezen röhöhnak. Annyira egyértelmű, hogy előbújni nála a kisebbségi érzés. És hiába mondjátok azt, hogy esetleg én éreztetem vele, hogy én több vagyok, mert ez nem igaz. Annyira vigyázok, hogy még csak véletlenül se bántsam meg ilyesmivel. Ő szerintem azért csinálja, mert már nem szeret, és most egyszerűen bunkóskodik. Az előző kapcsolatom is ilyen okokból ment tönkre. Mégis, ha megkérdezik, azt mondom, hogy nem számít az iskolai végzettség. Most viszont már kezdek kételkedni.
2009. okt. 7. 14:48
 26/41 A kérdező kommentje:

A mostani barátom előtt egy diplomás sráccal jártam és hiába diploma ide vagy oda, egy olyan helyen dolgozott, ahol a minimálbért kapta meg, ergo 60ezret sem...

A mostani páromnak állandó munkahelye van és megkeresi a havi 100-120-at. Pedig nincs szakmája.

Nem akartam veszekedést csak véleményeket. :S

2009. okt. 7. 15:03
 27/41 anonim ***** válasza:
90%
az a lényeg h ki mennyire ambiziócus, mennyire akar élni és küzdeni a jobb életért. és nem úgy h óóó hát elvagyok. azért mert vki nem tudja h mi az a trianoni béke, és mikor volt az nem azt jelenti h buta és műveleltlen. az életben az a lényeg h h tudod eladni magad és a társadalom mely rétegébe kerülsz?! és az h ki melyikbe akar feltörni vagy nem akar. lehet 8 általánosa vkinek, ha pl 1 jólmenő vállalkozást vezet. remélem érthető voltam.
2009. okt. 7. 16:27
 28/41 anonim ***** válasza:
47%

ma 13:58:

Írni te sem tudsz, úgyhogy fogd be!

2009. okt. 7. 16:29
 29/41 anonim ***** válasza:
93%
Ha nekem lenne a lánynál nagyobb képesítésem, az nem zavarna. Viszont ha neki lenne, az már feszélyezne. Nem tudom, de nekem ez olyan, mintha fiú létemre egy lány erősebb lenne nálam :S
2009. okt. 7. 20:48
 30/41 anonim ***** válasza:
94%
20:48! Pontosan erről beszéltem, hiába pontoztatok le! 13:47 voltam.
2009. okt. 8. 01:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!