Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan lánnyal/sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?

Figyelt kérdés
Vagy lenne annyira erős a szerelem iránta, hogy igen?
2009. okt. 7. 12:30
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
78%
Igen.
2009. okt. 7. 12:38
 2/41 anonim ***** válasza:
87%
ez miért kéne ,hogy "feltétel" legyen?? na lássuk csak veled nem jövök össze mert nekem egyetemi végzettségem van neked viszont csak középiskolai.. ez eléggé közhelyes lenne számomra, vicc. nem iskolázottság függő az ember embersége, jelleme, viselkedése. és ha valaki is ez alapján választ ,mert biztosan van ilyen nekem személyszerint meg van róla a véleményem.
2009. okt. 7. 12:39
 3/41 A kérdező kommentje:

Semmi negativumot nem akartam irni.

Párommal is igy vagyunk. Nekem van 2 szakmám, neki viszont csak 8 általános mert középsuli 3. osztályában abbahagyta. És semmi rosszat nem tudok mondani rá. Van állandó munkahelye, jól is keres, mindenről el tudunk beszélgetni :)

2009. okt. 7. 12:47
 4/41 anonim ***** válasza:
88%
Természetesen. A páromnak technikuma van, nekem főiskolai. De nem a végzettségtől lesz valaki intelligens, és nem a tanulmányai határozzák meg az emberi mivoltát. Mindenki jó valamiben :)
2009. okt. 7. 12:50
 5/41 anonim ***** válasza:
75%
Persze, nekem két diplomám van, a vőlegénywmnek meg "csak" szakmunkás végzettsége. Mindemellett sokat dolgozik, törekvő, és az a célja, hogy legyen egy közös, boldog kis családunk. Szerintem egyébként akkor nincs gond ilyen esetekben, mikor a pár mindkét tagja hasonló családi, anyagi és érzelmi háttérrel rendelkezik. Szerencsére nálunk ez a helyzet, így nem panaszkodom. Azért arra büszke vagyok, hogy mellettem elkezdett tanulni a drága, és nem én mondtam neki, hogy vágjon bele :))))))))))))
2009. okt. 7. 13:04
 6/41 A kérdező kommentje:
:)))))))
2009. okt. 7. 13:05
 7/41 anonim ***** válasza:
72%
abban az esetben semmiképp nem jelentene gondot, ha jól érezném magam vele, mindenről tudnánk beszélgetni, érezném hogy illik hozzám. ha ez nincs meg, akkor nem nem azért nem járnék vele, mert csak ilyen v. olyan végzettsége van. ha találkozom egy 3diplomás emberrel, akivel kín minden perc, őt se értékelem többre.
2009. okt. 7. 13:16
 8/41 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem egyáltalán nem az határozza meg egy embert,hogy milyen iskolát végzett. Én egyetemista vagyok, a párom középiskolát végzett, de nem hiszem hogy ettől ő kevesebb v rosszabb lenne. Én az alapján választok párt,hogy milyen ember, mennyire kedves,figyelmes,humoros stb. és nem az alapján hogy milyen papírja van. Attól h nincs egyetemi végzettsége még nagyon okos, intelligens lehet valaki és épúgy egy egyetemet végzett ember is lehet egy bunkó.

Röviden: szerintem a végzettség nem számít.

2009. okt. 7. 13:20
 9/41 anonim ***** válasza:
27%

Én akarttam,de elhagyot. oszt űtet csak az érdekelte hogy mennyek én is egyettemre

a fene se megy jóvan így

2009. okt. 7. 13:22
 10/41 A kérdező kommentje:

:)

Köszi!!!

Még még :)

2009. okt. 7. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!