Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?
utolsó vagyok...
Hozzáfűzném még, hogy viszont a nyolc általános, az azért manapság már annyira alap, hogy iszonyat... És igen, legtöbbször a cigányok nem végzik el még azt se [nem kell belekötni, akinek nem inge... tudjátok...]. De gondoljunk bele, mi lenne, ha nem végeznénk el a nyolc általánost... Mi lennénk azok, akik kétségbeesve kérdeznénk meg itt századjára is [már ha tudjuk használni az internetet...], hogy "lenyeltem, most terhes vok?"... Mert igen, ez is nyolcadik osztályos anyag... Az más tészta, hogy az gyerekek már jóval hamarabb tudják, hogy mi és hogy, de mikor 16+ éves leányzók kérdeznek ilyeneket [akik elvileg már megtanulták nyolcadikban biológiaórán, ha máshol nem is...], attól a falra mászok...
Szóval igenis, a nyolc osztály mindenképp kell az alapműveltséghez, és pont.
Ja igen, és arról már ne is beszéljünk, hogy régen 16, most 18 éves koráig az ember iskolaköteles. De könyörgöm, milyen hülye lehet már az - már bocsánat a kifejezésért - aki a nyolc osztályt 10 vagy 12 év alatt se tudta letenni?! [természetesen itt is akinek nem inge...]
Nekem szakmunkás végzetségem van, és akkor most ne is ismerkedjem a diplomás hölgyekkel?
Amikor még én jártam iskolába, lehetet valaki szakmunkás, esetleg mehetett gímibe érettségizni, és még volt a szakközépiskola. Én egy melós családból származom, és ehhez képest, egy Orvosi, és Doktori címekkel rendelkező családba nősültem be. Az elején nehezen fogadtak be, de rájöttek, hogy jó ember vagyok, és végül félretették az előítéleteiket a szakmunkásokkal kapcsolatban.
Tudom, a szakmunkás több mint a nyolc általános, vagy azzal sem rendelkező ember, de én azért leírtam a történetemet.
Valószínűleg igen!
Mint a párod, én is most hagytam abba a közép sulit (és én is 3-ban) :S
[meghúztak pótvizsgán] :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!