Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan lánnyal/sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?

Figyelt kérdés
Vagy lenne annyira erős a szerelem iránta, hogy igen?
2009. okt. 7. 12:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Engem régebben zavart, a végzettség. Ezért csak főiskolás és egyetemista srácokkal jártam. Aztán megismerkedtem egy sráccal szakmunkásba járt. Kellemeset csalódtam. Onnantól, már nem érdekelt az iskolai végzettség.
2009. okt. 8. 21:57
 32/41 anonim ***** válasza:
Én jártam egy lánnyal, akinek még érettségije sem volt, de formás mellei igen. Egy idő múlva zavart, hogy nagyjából hozzá sem tud szólni ahhoz, ami engem foglalkoztat, és engem meg nem köt le, ami őt. Amikor a szexen kívül már nem volt közös témánk, akkor szétmentünk...
2009. okt. 9. 08:39
 33/41 anonim ***** válasza:
90%
Én csak olyannal járnék, akivel megtalálom a közös hangot, ergo van olyan értelmi szinten, mint én. Nem, itt nem arra gondolok, hogy én most hú de nagyon okos/intelligens lennék, mert egyáltalán nem - de vannak emberek, akik az én átlag-szintemet se ütik meg, és ezektől az emberektől irtózom. Mindemellett attól, hogy valakinek diplomája van, attól még egyáltalán nem biztos, hogy van olyan értelmes, mint egy szakmunkás. Lehet büszkének lenni a papírunkra, de az a papír végülis csak a munkákhoz kell [pl. nem lehet valaki bíró érettségi és diploma nélkül, de szintúgy nem lehet valaki villanyszerelő, ha jogi diplomája van, de szakmai bizonyítványa nincs...], és az, ami alapján párt választunk, szerintem egyáltalán nem a munka kell, hogy legyen...
2009. okt. 9. 18:19
 34/41 anonim ***** válasza:
90%

utolsó vagyok...

Hozzáfűzném még, hogy viszont a nyolc általános, az azért manapság már annyira alap, hogy iszonyat... És igen, legtöbbször a cigányok nem végzik el még azt se [nem kell belekötni, akinek nem inge... tudjátok...]. De gondoljunk bele, mi lenne, ha nem végeznénk el a nyolc általánost... Mi lennénk azok, akik kétségbeesve kérdeznénk meg itt századjára is [már ha tudjuk használni az internetet...], hogy "lenyeltem, most terhes vok?"... Mert igen, ez is nyolcadik osztályos anyag... Az más tészta, hogy az gyerekek már jóval hamarabb tudják, hogy mi és hogy, de mikor 16+ éves leányzók kérdeznek ilyeneket [akik elvileg már megtanulták nyolcadikban biológiaórán, ha máshol nem is...], attól a falra mászok...

Szóval igenis, a nyolc osztály mindenképp kell az alapműveltséghez, és pont.

Ja igen, és arról már ne is beszéljünk, hogy régen 16, most 18 éves koráig az ember iskolaköteles. De könyörgöm, milyen hülye lehet már az - már bocsánat a kifejezésért - aki a nyolc osztályt 10 vagy 12 év alatt se tudta letenni?! [természetesen itt is akinek nem inge...]

2009. okt. 9. 18:27
 35/41 anonim ***** válasza:

Nekem szakmunkás végzetségem van, és akkor most ne is ismerkedjem a diplomás hölgyekkel?

Amikor még én jártam iskolába, lehetet valaki szakmunkás, esetleg mehetett gímibe érettségizni, és még volt a szakközépiskola. Én egy melós családból származom, és ehhez képest, egy Orvosi, és Doktori címekkel rendelkező családba nősültem be. Az elején nehezen fogadtak be, de rájöttek, hogy jó ember vagyok, és végül félretették az előítéleteiket a szakmunkásokkal kapcsolatban.

Tudom, a szakmunkás több mint a nyolc általános, vagy azzal sem rendelkező ember, de én azért leírtam a történetemet.

2009. okt. 9. 20:34
 36/41 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen!

Mint a párod, én is most hagytam abba a közép sulit (és én is 3-ban) :S

[meghúztak pótvizsgán] :(

2009. okt. 13. 19:18
 37/41 anonim ***** válasza:
Embere válogatja,ki így ki úgy.Van akinek érettségije sincs és sokaknál pengébb,én is csak hallgatok mellette.A feleségének diploma.De ismerek olyat aki nyíltan vallja hogy alacsonyabb végzettségűvel nem kezdene.Szerintem ez korlátoltság.
2009. okt. 13. 19:29
 38/41 anonim ***** válasza:
Én alapvetően nem értem, hogy hogy kerül ez a téma egyáltalán elő mikor ismerkedsz? Nem tök mindegy? Magam is egyetemista vagyok, de én biztos nem beszélgetnék erről egy ismerkedés során (pedig a bme-t még szégyellni sem kellene). Az számít hogy az illető milyen ember. És nem kell diploma hogy valaki paraszt legyen, ahogy ahhoz sem hogy nagyon jó ember. És ez a fontos.
2009. okt. 13. 19:34
 39/41 anonim ***** válasza:
Engem nem befolyásol az iskolai végzettség, viszont az igen, ha semmihez sem tud a pasi hozzászólni. Nem kell felsőbb matekról vagy a törikönyv apró betűs részeiről beszélgetnünk, de pl. ha durva helyesírási hibái vannak, ha még azt sem tudja ami az alapvető műveltséghez kell, akkor lehet, hogy nem szívesen mutatkoznék vele társaságban.
2009. okt. 13. 20:08
 40/41 anonim ***** válasza:
Én egyetemista lány vagyok, a párom 8 osztályt végzett, és nagyon nagyon boldogok vagyunk. Sokszor úgy érzem, hogy sokkal "okosabb", mint én... Anyagi okok miatt nem tanulhatott tovább, de mostanra jó keresete van, és akármelyik diplomást lekörözi szeretetben, odaadásban és egyebekben :)
2009. okt. 13. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!