Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?
Így van! aki ennyire nem képes azzal nem foglalkoznák!
F/21
Én csak egy szakmunkás autószerelő vagyok, de ha behozod az autódat javítani, akkor szóba sem álok veled, mert a több diplomáddal még egy kereket sem bírsz kicserélni, de béna vagy. És még a vízcsapot sem tudod kicserélni ha elromlott, meg nem tudod miként működik egy mozdony fokozat kapcsolója. Hű, de műveletlene vagy a diplomáddal.
Na, jó ez kicsit humorosan értem, se nem a végzetségtől lesz valaki okos és művelt. Az a buta, aki azt hiszi, hogy a papírtól már okos, mert neki van.
Bocsánat a magyar helyesírási hibákért, picit gyorsan gépeltem.
És nem kéne lenézni senkit, az iskolai végzetsége miatt.
F/21 vagyok!
Nincs diplomám, és én arra helyeseltem, h aki nem képes elvégezni a 8 osztályt, azzal nem jönnék össze, mert valószínűleg olyan is! és igen "foglalkoznák"! tudom, én is látom, nyugi, h a piros vonal megjelenik a szó alatt! de én így beszélek, tájszólás,nekem a spájz is "spajz" és még sorolhatnám! mellesleg ez nem azt jelenti h nem tudok írni! Egy hiba miatt nem kellene megkapnom azt, h nem tudok írni, főleg h ennek a hibának semmi köze nincs ahhoz, h az adott személy tud-e írni vagy sem:)
Jól írtam le, amit gondoltam, más h neked fura így:)
nekem akkoris számit a végzettsége,a munkája...
barátnak,ismerősnek nemszámit,de ha már a párom,akkor legyen legalább annyira "okos",mint én,és erről papir...
nekem ez fontos...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!