Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan lánnyal/sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal/sráccal akinek nincs olyan végzettsége mint nektek? Pl. : egyetem- 8 általános, szakmunkás- 8 általános?

Figyelt kérdés
Vagy lenne annyira erős a szerelem iránta, hogy igen?
2009. okt. 7. 12:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
59%
Neharagudjatok de egy olyan ferfival nem jonnek ossze aki meg a 8altalanost sem volt kepes elvegezni...persze az mas ha egeszsegugyi okok miatt de azert legalabb egy szakmunkas vagy gimi az a minimum...alapmuveltseg....Mindenki mas, en tuti hogy ilyennel nem jonnek ossze 21L
2009. okt. 7. 13:38
 12/41 anonim ***** válasza:
64%

Így van! aki ennyire nem képes azzal nem foglalkoznák!

F/21

2009. okt. 7. 13:46
 13/41 anonim ***** válasza:
22%
És sem jönnék össze alacsonyabb iskolázottságú férfival,mert nem egészséges,ha a nő van 'feljebb'. A nőnek fel kell tudni nézni a férjére. Tehát,nem és kész. Alapból szóba sem állok ilyenekkel.
2009. okt. 7. 13:46
 14/41 anonim ***** válasza:
28%
Én sem jönnék össze alacsonyabb iskolázottságú férfival,mert nem egészséges,ha a nő van 'feljebb'. A nőnek fel kell tudni nézni a férjére. Tehát,nem és kész. Alapból szóba sem állok ilyenekkel.
2009. okt. 7. 13:47
 15/41 anonim ***** válasza:
77%
13:46-os F/21 nem "foglalkoznák"??? na akkor ismét el lehet azon gondolkodni ,hogy mennyire is lényeges az iskolázottság. ugyanis F/21 nem foglalkozna olyan emberrel aki 'alatta' van, de ő maga írni sem tud. érdekes. az alatta írótól is megkérdezném akkor ,hogy mi az ,hogy még szóba sem állna olyannal?? mégis ,hogy indítasz egyébként? milyen a végzettséged? mert ha 'alattam' vagy neharagudj ,de nem is beszélgetek veled hiszen itt van pl.: F/21 aki művelt ,tanult ,de írni nem tud.. inkább az ő társaságát keresem. -a 2.válaszoló is én voltam.-
2009. okt. 7. 13:58
 16/41 anonim ***** válasza:
84%

Én csak egy szakmunkás autószerelő vagyok, de ha behozod az autódat javítani, akkor szóba sem álok veled, mert a több diplomáddal még egy kereket sem bírsz kicserélni, de béna vagy. És még a vízcsapot sem tudod kicserélni ha elromlott, meg nem tudod miként működik egy mozdony fokozat kapcsolója. Hű, de műveletlene vagy a diplomáddal.

Na, jó ez kicsit humorosan értem, se nem a végzetségtől lesz valaki okos és művelt. Az a buta, aki azt hiszi, hogy a papírtól már okos, mert neki van.

2009. okt. 7. 14:03
 17/41 anonim ***** válasza:
70%

Bocsánat a magyar helyesírási hibákért, picit gyorsan gépeltem.

És nem kéne lenézni senkit, az iskolai végzetsége miatt.

2009. okt. 7. 14:05
 18/41 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan? Találkoztok, beszélgettek és szimpatikusnak találjátok egymást, jól érzitek magatokat együtt, aztán megtudod mi a szakmája, hogy ő „csak” szmk és takarító az xy cégnél, akkor kirúgod, és többet nem találkozol vele? Mert te maga vagy az, az „értelmes” agyon művelt ember, aki a randikor a másik iskolai bizonyítványát nézi, nem pedig magát az embert?
2009. okt. 7. 14:16
 19/41 anonim ***** válasza:
41%

F/21 vagyok!

Nincs diplomám, és én arra helyeseltem, h aki nem képes elvégezni a 8 osztályt, azzal nem jönnék össze, mert valószínűleg olyan is! és igen "foglalkoznák"! tudom, én is látom, nyugi, h a piros vonal megjelenik a szó alatt! de én így beszélek, tájszólás,nekem a spájz is "spajz" és még sorolhatnám! mellesleg ez nem azt jelenti h nem tudok írni! Egy hiba miatt nem kellene megkapnom azt, h nem tudok írni, főleg h ennek a hibának semmi köze nincs ahhoz, h az adott személy tud-e írni vagy sem:)

Jól írtam le, amit gondoltam, más h neked fura így:)

2009. okt. 7. 14:28
 20/41 anonim ***** válasza:
54%

nekem akkoris számit a végzettsége,a munkája...

barátnak,ismerősnek nemszámit,de ha már a párom,akkor legyen legalább annyira "okos",mint én,és erről papir...

nekem ez fontos...

22/L

2009. okt. 7. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!