Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel tönkretettem a kapcsolatom?
4 éve éltünk boldog kapcsolatban a barátnőmmel,és úgy gondoltam itt az ideje hogy komolyabbra forduljon.
Elszerettem volna jegyezni.Viszont amikor megkértem a kezét azt is elmondtam neki,hogy az első szerelmemet sosem fogom elfelejteni,szinte minden nap gondolok rá.Így ezt tudván hozzám jönne.
Mindig is féltékeny volt rá,tudta hogy még mindig érzek iránta valamit.Még is velem maradt mert tudta,hogy szeretem őt.Nem szerettem volna neki hazudni.
Muszáj volt elmondanom neki.De úgy tűnik mindent tönkre tettem.3 napja nem akar velem beszélni.Visszament a szüleihez.Ott is kerestem de semmi :( teljesen vége?
Ez tényleg nagyon durva.
Azt kérdezed ezzel vége-e?
Szerintem ezzel teljesen összetörted. Élete egyik legszebb napján közölted vele, hogy ő sosem lesz olyan jó, mint az exed. Az rendben van hogy tudta hogy még érzel valamit iránta, de gondolom azért maradt veled, mert abban reménykedett hogy idővel majd belé szeretsz.
Én a helyében már csak azért is dühös lennék, mert 4 teljes évet elvettél az életemből. Miért kellett ezzel ennyit várni? Miért nem mondtad meg 1-2 év után, hogy még mindig nem vagy belé szerelmes?
Különben is új kapcsolatot akkor kéne kezdeni ha lezártad a régit.
ÉS az egyébként is baromság hogy sosem fogod elfelejteni az exed. Ezt meg nem tudhatod. Még ha most így is érzel, akkor sem biztos hogy így lesz.
Szerintem ezzel teljesen vége.
Nem értelek. Ha te a volt szerelmedre gondolsz minden nap és szereted, miért kérted meg a mostani barátnöd kezét?
Ha viszont nem változtat semmin a dolog, minek mondtad el?
Attól tartok neked igy volt a legkényelmesebb.
Hát a nők nem éppen ilyen lánykérésről álmodnak :D Ha tudta hogy érzel még valamit az exed iránt, akkor minek kellett még egyszer emlékeztetni, és MIÉRT ÉPPEN AKKOR MIKOR MEGKÉRTED A KEZÉT??? :D
Ha ez nem kamu akkor érzelmi analfabéta vagy. :D
A cuccait kéri..Teljesen vége?
Ő már 3. nő akit a hülye szám miatt üldök el
Én megértem őt. Minek maradna egy olyan pasi mellett, aki még mindig az exe után vágyódik?
Akkor vagy szedd fel azt a lányt akiről ábrándozol évek óta, vagy felejtsd el őt bármi áron, és UTÁNA kezdj másik kapcsolatba, mert így csak nagy fájdalmat okozol a párodnak.
Nem az volt hülyeség, hogy elmondtad neki, hanem az, hogy ebben a helyzetben megkérted a kezét. Mindenki, még ez a lány is megérdemli, hogy olyan férfivel kösse össze az életét, akinek ő az első, aki őt szereti a legjobban, akinek nincs egy emlék, akit jobban szeret.
Önző dolog volt tőled, hogy feleségül akartad venni és ettől a lehetőségtől megfosztani!
Ha van egy kis esze, nem éri be azzal, amit te tudsz neki nyújtani és soha nem megy vissza hozzád.
Nem a te hibád, hogy még mindig a régi szerelmedet érzed az igazinak, de ne tedd tönkre a (volt) barátnőd életét azzal, hogy ezzel kelljen együtt élnie! Ha egy kicsit is fontos neked, engedd, hogy találjon ő is valakit, aki úgy szereti majd, mint ahogy te az első szerelmedet.
De miért pont lánykérésnél jutott eszedbe ezt elmondani?Miért nem a kapcsolatotok elején?Hogy tudtál együtt lenni vele 4 évig,ha egy másik csajt szeretsz?
Az eszem megáll,hogy ilyen emberek léteznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!