Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel tönkretettem a kapcsolatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel tönkretettem a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

4 éve éltünk boldog kapcsolatban a barátnőmmel,és úgy gondoltam itt az ideje hogy komolyabbra forduljon.

Elszerettem volna jegyezni.Viszont amikor megkértem a kezét azt is elmondtam neki,hogy az első szerelmemet sosem fogom elfelejteni,szinte minden nap gondolok rá.Így ezt tudván hozzám jönne.

Mindig is féltékeny volt rá,tudta hogy még mindig érzek iránta valamit.Még is velem maradt mert tudta,hogy szeretem őt.Nem szerettem volna neki hazudni.

Muszáj volt elmondanom neki.De úgy tűnik mindent tönkre tettem.3 napja nem akar velem beszélni.Visszament a szüleihez.Ott is kerestem de semmi :( teljesen vége?

2013. jún. 2. 19:31
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
Idióta sggfej, hogy mondhatsz ilyet egy nőnek.
2013. jún. 2. 19:32
 2/40 anonim ***** válasza:
Van amit jobb nem elmondani.
2013. jún. 2. 19:32
 3/40 anonim ***** válasza:
Hát haver én is ebben a cipőben járok. Én is csak egyetlen lányt tudok szeretni, de az már reménytelennek tűnik sajnos. Soha nem fogok senkit annyira szeretni. Egyébként sanszos, hogy vége. Keresd fel az exed, nem veszitesz semmit.
2013. jún. 2. 19:33
 4/40 ASOT ***** válasza:
100%
Hát ha ez nem kamu, akkor neked tényleg elmentek hazulról...
2013. jún. 2. 19:33
 5/40 anonim ***** válasza:
Hülyeség volt elmondanod, most azt hiszi hogy sosem voltál neki elég jó.
2013. jún. 2. 19:34
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

elmondtad neki, oké. hülye ötlet volt.

ezek szerint ennek tudatában nem menne hozzád. nem tudom, mit vártál.

2013. jún. 2. 19:34
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Egy marha vagy. Elkepzelem azt a lanykerest: szivem, hozzamjonnel felesegul, amugy meg mindig szeretem az exem.
2013. jún. 2. 19:35
 8/40 A kérdező kommentje:

Jobb lett volna ha 10 év házassag után tudja meg?

Így olyan üres minden.Itt belül is

2013. jún. 2. 19:35
 9/40 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Szegény nő, biztos nem ilyen lánykérésről álmodozott.
2013. jún. 2. 19:36
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

Na most megpróbálom lefordítani amit a nő hallott: Megkérted a kezét ez élete egyik legszebb pillanata gondolom aztán közölted vele hogy soha nem fogsz elfelejteni egy másik csajt de azért jó lenne ha hozzád jönne mert ő is megteszi. Tudom hogy nem így szántad de neki így jött le. 4 év az nagyon sok idő ha minden rendben volt és ez az első ilyen rossz amit csináltál nem hiszem hogy vége lesz de most teperned kell és időt kell neki hagynod hogy feldolgozza ezt az egészet és lenyugodjon.

23/F

2013. jún. 2. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!