Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel tönkretettem a kapcsolatom?
4 éve éltünk boldog kapcsolatban a barátnőmmel,és úgy gondoltam itt az ideje hogy komolyabbra forduljon.
Elszerettem volna jegyezni.Viszont amikor megkértem a kezét azt is elmondtam neki,hogy az első szerelmemet sosem fogom elfelejteni,szinte minden nap gondolok rá.Így ezt tudván hozzám jönne.
Mindig is féltékeny volt rá,tudta hogy még mindig érzek iránta valamit.Még is velem maradt mert tudta,hogy szeretem őt.Nem szerettem volna neki hazudni.
Muszáj volt elmondanom neki.De úgy tűnik mindent tönkre tettem.3 napja nem akar velem beszélni.Visszament a szüleihez.Ott is kerestem de semmi :( teljesen vége?
Élete legcsodálatosabbnak induló pillanatát rontottad el ezzel. Ha mindig is féltékeny volt rá- és ezt te nyilván tudtad is-, de azt szeretted volna, hogy ne így legyen, és bízzon meg teljesen benned, akkor ez a legidiótább ötlet volt, amit valaha is hallottam.
Az ilyenek tényleg a kegyes hazugság kategóriába tartoznak. Én is azt hinném egy ilyen leánykérés után, hogy ha ló nincs, szamár is jó alapon kér meg...
Hát, figyu. Nekem nőként nagyon, nagyon, nagyon rosszul esne egy ilyen vallomás 4 év után még a sima hétköznapokon is, nem hogy még így... de ha ezzel ráadásul pont akkor állnál elő, amikor épp megkéred a kezemet, valószínűleg én is visszaköltöznék a szüleimhez, és jó darabig nem szeretnélek se látni, se hallani rólad... Nem azért mondom, de ez tényleg elég durva volt, főleg így lánykéréssel egybekötve.
Értem én, hogy csak őszinte akartál lenni vele, de ezzel hatalmas fájdalmat okoztál neki, és nagyon nagy törés ez most a kapcsolatotokban, annyi biztos.
Nézd. Ha megkérik egy nő kezét, akkor annak élete egyik legszebb és legboldogabb pillanatának kéne lennie, elég gáz volt ezzel elszúrni egy ilyen fontos eseményt. De én azt mondom, ha ezt kibírja a kapcsolatotok, akkor már kb bármit átvészeltek.
Sok sikert!
U.I.: Tényleg meg kellett volna tartanod magadban, ilyet nem "illik" elmondani, még akkor sem, ha az a rögesztméd, hogy mindig, mindent meg kell osztanod a pároddal. Légy vele őszinte, de máskor ne legyél vele nyers! A kettő között van különbség. Vannak olyan dolgok, amiket nem mondunk, mert nem akarunk fájdalmat vagy bánatot okozni a másiknak. Plusz az exedhez semmi köze nincs a barátnődnek. Az ex kizárólag rád tartozik, ő a te magánügyed. Ergo: máskor ne dörgöld a párod orra alá, amit az exeddel kapcsolatban érzel vagy gondolsz. Tartsd meg magadnak.
Szerintem jól tetted, hogy elmondtad neki. A célod elérted. El akartad neki mondani, hogy ő ennek tudatában tudjon dönteni, és ő most gondolom átgondolja a hallottakat és dönt (vagy döntött). Annyi a hiba, hogy nem lánykérés közben kellett volna elmondani neki, hanem még előtte.
Egyébként írta már más is, de az a legtisztább, ha akkor kezdesz új kapcsolatot, ha a régit teljesen lezártad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!