Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgy lehet buliban fiut felszedni? Csak egyéjszakás kalandot szeretnék.
Szerintem kevés egyszerűbb dolog van. :)
Kiszemelsz valakit. Ha épp táncol, odatáncolsz mellé, elkezdesz neki szexin vonaglani, odadörgölöd magad, ő beáll mögéd, elkezdtek táncolni, közben meg már azt érzed, hogy a hátsódba meredezik a szerszáma, és valszeg már azon jár az esze, hogy "ejj, de betenném". Ha merészebb vagy, vagy a pasi túl lassú, akkor kristályosíthatod a szándékaidat azzal, hogy mondjuk rámarkolsz a pélójára. :)
Te biztosan fiú voltál az "előző életedben" xd Nem gondoltam volna, hogy a lányok között is vannak ilyen beállítottságúak.
30/f
A fiatalok közt lehet konzervatívnak számítok, de szerintem a szexnek párkapcsolatban a helye, olyannal akit szeretsz.
Megb.szatni magát egy lánynak amúgy nagyon egyszerű, csak gáz.
Ne törődj azokkal akik ler.bancoznak!
Szerinted mért teszik? :)
Amúgy szíved joga hogy mit szeretnél, én egyáltalán nem ítélek el senkit, mert nem tudhatom mi áll amögött a dolog mögött, amit épp tenni készül, vagy már megtett. Ha t úgy érzed, hogy neked most ez kell, akkor hajrá!
Hogy hogyan szedjél fel ilyenre pasit? Van egy olyan érzésem, hogy ha ott leszel egy ilyen buliban, magadtól is rájössz! De azért nem árt ha kicsit szemezgetsz a neked tetsző pasikkal, majd ha esetleg nem venné a lapot, akár oda is mehetsz hozzá beszélgetést kezdeményezni... A többi azért gondolom menni fog. :)
Sok sikert! Ja és kár hogy nem Bp-i vagy! ;)
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!