Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival akinek volt több egyéjszakás kapcsolata?
2 hónapja találkozgatunk és még csak csók volt azt sem siette el. Azt mondja velem komolyabban tervez, meg hogy azok a lányok semmit sem jelentettek neki. Mondjuk tényleg nem jártak.
Na igen elég rossz volt hallani. Nem tudom, olyan hülyeség de ezeket mikor hallottam kb féltékeny lettem, szinte fájt, rossz volt hallani. De tényleg mondta hogy csak ennyi volt, mert nem is akart velük kapcsolatot. Mondjuk ez az ottalvós történet 4-5 éve volt. Meg ezt még akkoriban mondta mikor még nem volt annyira komoly a randizgatásunk. De tényleg nem akarok több ilyen dolgot hallani már...
Akkor biztosan szeret !! <3
Talán elkéne mondanod, hogy ne beszéljen ezekről, és minden rendben lesz !! :))
hát meggondolnám.. (bár most ugyan ez a helyzet van nálam is)
de mondjuk ha már egy jó ideje randizgattok akkor valószínű, hogy hosszabb távra tervez veled.Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!